Witam. Tak jak w temacie. Szukam crossa do 1500 zł. Szperając w necie udało mi się wyczytać, że te dwa rowery to absolutne namber łan jeśli chodzi o crossy w tym przedziale.
Który polecacie? Z tych dwóch, a może jednak coś innego ?
Ja tym rowerem będę głównie jeździł po ścieżkach rowerowych, czasem zjadę na jakiś utwardzony piasek i tyle.
Mam też taki problem, że u mnie w Radomiu nie ma salonu w którym takie rowery sprzedają (Najlepszy jaki spotkałem to chyba Kross Evado 3.0 za 1899 zł). Czy jest jakaś polecana, pewna stronka do kupna rowerku? A może w pobliżu Radomia ktoś zna jakiś salon rowerowy w którym kupie.
Pytanie
Gość Marcin
Witam.
Tak jak w temacie. Szukam crossa do 1500 zł. Szperając w necie udało mi się wyczytać, że te dwa rowery to absolutne namber łan jeśli chodzi o crossy w tym przedziale.
Który polecacie? Z tych dwóch, a może jednak coś innego ?
Ja tym rowerem będę głównie jeździł po ścieżkach rowerowych, czasem zjadę na jakiś utwardzony piasek i tyle.
Mam też taki problem, że u mnie w Radomiu nie ma salonu w którym takie rowery sprzedają (Najlepszy jaki spotkałem to chyba Kross Evado 3.0 za 1899 zł). Czy jest jakaś polecana, pewna stronka do kupna rowerku? A może w pobliżu Radomia ktoś zna jakiś salon rowerowy w którym kupie.
Dziękuje serdecznie za pomoc
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.