pdrx Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Witam wszystkich rowerowiczów. Zastanawiam się nad kupnem roweru elektrycznego. Potrzebuję go żeby dojeżdżać do pracy (10km) i nie spocić się przy tym, bo nie mamy w biurze prysznica, a nie bardzo chce mi się bawić z motocyklami. Czy waszym zdaniem poniższa oferta jest ok? http://allegro.pl/rower-elektryczny-mtb-26-36v-li-ion-250w-promo-i5377816342.html Z góry dziękuję za konstruktywną recenzję. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Odpuść sobie ten wynalazek. To chińska podróbka roweru z pseudoelektrycznym napędem, który nie dożyje końca sezonu. Możesz taki na alibaba albo ebay kupić za połowę tej ceny. W cenie do 3000zł znajdziesz używane niemieckie albo duńskie rowery z napędem, który ci jeszcze długo posłuży. Jeśli rower to używka, to oczywiście musisz sprawdzić wpierw, czy aby nie kradziony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Czy waszym zdaniem poniższa oferta jest ok? Za 3 tysiące to ten chiński szmelc się nadaje do działu "humor". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdrx Napisano 29 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 A możecie mi polecić jakią rower do 3K wystawiony na allegro lub OLX? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdrx Napisano 30 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Poszukałem czegoś używanego. Co powiecie na taką opcję: http://allegro.pl/rower-giant-twist-sport-elektryczny-2150-zl-i5396449243.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Osobiście poszukał bym nowego, używany tańszy ale dolicz koszt nowej baterii która kosztuje około 800 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.