mikus_nng Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Niedawno zakupiłem tę torbę po tym jak przeczytałem kilka opinii na tym forum. http://www.velo.com.pl/author/authorakcesoria_25.htm Pierwsze wrażenia dość pozytywne, torba wygląda solidnie i nie ma zbędnych dodatków - prosta i praktyczna. Wg producenta ma 1l co w zupełności powinno wystarczyć. Posiada ona ulepszony system mocowania Quick Fix 3. Montuje się ją bardzo łatwo i sztywno wisi pod siodłem (: Dzisiaj wypróbowałem ten wynalazek i jestem pozytywnie zaskoczony. Wystarczy 'wypchać' ją do pełna i nic nie telepie (: pod nią znajdują sie dwie gumki do których można przytroczyć dętkę i tym podobne badziewia, w środku zaś na spodzie znajduje się podobna gumka do pod którą możemy włożyć coś żeby nie latało. Jedyne czego mi w niej brakuje to jakiejś mniejszej kieszonki na kasę ale to nie jest aż taki problem. Jest też wodoszczelna choć ja bym to ujął jako bryzgoszczelność (: Mogę wszystkim polecić tę torbę bo jest naprawde solidna i warta swojej ceny (: Piszcie swoje opinie na jej temat. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość goldie Napisano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 siema, mam tą samą torebkę - faktycznie jest w miarę pojemna - system mocowania jest spoko - u mnie już przeszła swoje - błotko, deszcz i pełne słońce - dała sobie radę. fajnym bajerem jest odblaskowy pasek i możliwość powiększenia komory za pomocą dolnego zamka. zdecydowanie polecam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 24 Sierpnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Mam ją ok. rok czasu i powiem że jest świetna Jak ją kupowałem to jeszcze wtedy kosztowała 35zł, ale warto było. Jest nie do zajechania, napychałem ją różnymi rzeczami, lżejszymi, cięższymi i żadnych wyraźnych śladów zużycia nie ma. Śmigałem z nią też sporo w błocie i w takich momentach brakowało wodoszczelności. Wszystko co znajdowało się w saszetce było całkowicie mokre. Daltego jeżeli wybieracie się na błotko czy deszcz, a w saszetce wozicie telefon to radzę dodatkowo włożyć go w jakiś woreczek/reklamówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi