Filkry22 Napisano 28 Maja 2015 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Cześć. Poszukuję jakiejś fajnej i wytrzymałej koszulki na szosę do 250 zł. Chciałbym żeby była czarna i miała elementy białe lub czerwone (lub takie i takie). Zastanawiałem się nad Rogelli ale po przeczytaniu kilkunastu opinii o koszulkach tej firmy zrezygnowałem. Na ten moment zastanawiam się nad dwoma koszulkami Danielo ( 1 2 ). Co polecacie do tej ceny i w takich kolorach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 28 Maja 2015 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Wiem jedno , odpuść sobie CRAFTa - jest do d...yNa rogelli nie narzekam aczkolwiek nie uzywam jej zbyt często - urok posiadania kilku kompletów Dobre ciuchy są firm nalini nawet te z serii basic i northwave Mam też komplet specializeda i jestem nim szczerze zawiedziony - spodenki szybko wycierają się od siodła.A co to znaczy wytrzymała koszulka?? Pancerna? Na szosie śmigam w compressporcie tylko dlatego ze jest biała i dobrze przylega. Czarne ciuchy na szosę to porażka w słoneczne dni.W ogóle jezeli chodzi o ciuchy rowerowe to polski rynek jest chu...y i biedny.Odpal bobshopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 28 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Zobacz Endurę: http://www.endurastore.pl/koszulka_fs260_pro_ii_2015,25,212.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Wiem jedno , odpuść sobie CRAFTa - jest do d...y Ciekawostka... Bo w moim przypadku to był jeden z lepszych zakupów. Mam 3 rok i trzyma się jak nowe... Za to Endura ma tendencje do szmacenia się bardzo szybko... Szacunek.. I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filkry22 Napisano 28 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Dzięki za odpowiedzi. Cena przesyłki trochę odstraszają. Niestety nie mam stałego przypływu gotówki i jeden komplet musi mi wystarczać więc chciałbym kupić koszulkę, która wytrzyma kilka sezonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 28 Maja 2015 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Koszulka crafta po pierwszym praniu zrobiła się jak rozciągnięta szmata i straciła kolor. Ale spodenki tej firmy są za to very ok. Wielopanelowe 3/4 trzymają uda w ryzach a "pampers" przeżył 4 sezon i nie powiem ale trzyma się dzielnieZapomniałem jeszcze o Louis Garneu i Pearl Izumi Koszulki które mam już któryś sezon a one trzymają fason i kolor jak nowe.Endury nigdy nie używałem Jej polskie ceny są odstraszające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Polecam zainteresować się NEWLINE, bardzo fajna jakość jak i przemyślany krój. #...# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 29 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Hmmm... Jak tak się zastanowię, to nie licząc ekstra zakupów okolicznościowych koszulek klubowych lub związanych z kon kretną imprezą to od dobrych 7-8 lat ciągle używam tych samych koszulek. Niektóre kosztowały sporo inne grosze... O ile szwy trzymają mocno, zamek się nie sypie i nie szlifujesz klatą po asfalcie problem nie występuje. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filkry22 Napisano 29 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Dużo firm proponujecie ale nie mogę nigdzie znaleźć czegoś dla siebie. Najbardziej z wyglądu odpowiadają mi rogelli oraz danielo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 29 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Ja rozumiem, że wygląd i wogóle. Jak mówi mój kolega: Żeby zyebyście jeździć musimy zayabiście wyglądać... Jednakowoż warto popatrzeć też na krój, strukture materiału, jakość odszycia, dodatkowe ekstrasy... To naprawdę daje o wiele więcej niż "pasuje podkoloroczu"... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filkry22 Napisano 29 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 No wiadomo, ale też jednak chcę mieć ten "styl" A Danielo jest warta swojej ceny? Piszą o niej pozytywnie. Znalazłem też koszulkę CRAFT-a ale jak widzę jedni mówią, że jest ok, a inni że jest słaby. Mavicowe koszulki są za drogie. Ta koszulka Endury też jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filkry22 Napisano 30 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Znalazłem też bardzo fajną koszulkę, trochę przekraczającą budżet. Co o niej sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filkry22 Napisano 31 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Biorę koszulkę, którą podałem wyżej, chyba że ktoś ma coś ciekawszego do zaproponowania. Będę kupował ją w następny piątek. Dzięki wszystkim za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrzyniec_W Napisano 31 Maja 2015 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Ja przymierzam się do zakupu tej koszulki http://esklep.intersport.pl/pl/product/115118/koszulka-berkner-team gdyż kolory mnie urzekły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filkry22 Napisano 31 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Bardzo dobrze się prezentuje ale jak z jej funkcjonalnością to już nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filkry22 Napisano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Niestety okazało się, że nie ma moich faworytów w moim rozmiarze (L). Znalazłem fajną koszulkę CRAFT PERFORMANCE. Ktoś się wypowie jeszcze na temat Craft-a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.