Skocz do zawartości

[Koszulka] max 250 zł

Filkry22

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Poszukuję jakiejś fajnej i wytrzymałej koszulki na szosę do 250 zł. Chciałbym żeby była czarna i miała elementy białe lub czerwone (lub takie i takie). Zastanawiałem się nad Rogelli  ale po przeczytaniu kilkunastu opinii o koszulkach tej firmy zrezygnowałem. Na ten moment zastanawiam się nad dwoma koszulkami Danielo ( 1 2 ). Co polecacie do tej ceny i w takich kolorach?

Wiem jedno , odpuść sobie CRAFTa - jest do d...y
Na rogelli nie narzekam aczkolwiek nie uzywam jej zbyt często - urok posiadania kilku kompletów ;)
Dobre ciuchy są firm nalini nawet te z serii basic i northwave Mam też komplet specializeda i jestem nim szczerze zawiedziony - spodenki szybko wycierają się od siodła.
A co to znaczy wytrzymała koszulka?? Pancerna? ;)
Na szosie śmigam w compressporcie tylko dlatego ze jest biała i dobrze przylega. Czarne ciuchy na szosę to porażka w słoneczne dni.
W ogóle jezeli chodzi o ciuchy rowerowe to polski rynek jest chu...y i biedny.
Odpal bobshopa.

• Mod Team

Wiem jedno , odpuść sobie CRAFTa - jest do d...y

Ciekawostka... Bo w moim przypadku to był jeden z lepszych zakupów. Mam 3 rok i trzyma się jak nowe... Za to Endura ma tendencje do szmacenia się bardzo szybko...

Szacunek..

I.

Koszulka crafta po pierwszym praniu zrobiła się jak rozciągnięta szmata i straciła kolor. Ale spodenki tej firmy są za to very ok. Wielopanelowe 3/4 trzymają uda w ryzach a "pampers" przeżył 4 sezon i nie powiem ale trzyma się dzielnie
Zapomniałem jeszcze o Louis Garneu i Pearl Izumi Koszulki które mam już któryś sezon a one trzymają fason i kolor jak nowe.
Endury nigdy nie używałem Jej polskie ceny są odstraszające.

• Mod Team

Hmmm... Jak tak się zastanowię, to nie licząc ekstra zakupów okolicznościowych koszulek klubowych lub związanych z kon kretną imprezą to od dobrych 7-8 lat ciągle używam tych samych koszulek. Niektóre kosztowały sporo inne grosze...

O ile szwy trzymają mocno, zamek się nie sypie i nie szlifujesz klatą po asfalcie problem nie występuje.

Szacunek...

I.

• Mod Team

Ja rozumiem, że wygląd i wogóle. Jak mówi mój kolega: Żeby zyebyście jeździć musimy zayabiście wyglądać...

Jednakowoż warto popatrzeć też na krój, strukture materiału, jakość odszycia, dodatkowe ekstrasy...

To naprawdę daje o wiele więcej niż "pasuje podkoloroczu"...

Szacunek...

I.

No wiadomo, ale też jednak chcę mieć ten "styl"  :icon_cool:  A Danielo jest warta swojej ceny? Piszą o niej pozytywnie. Znalazłem też koszulkę CRAFT-a ale jak widzę jedni mówią, że jest ok, a inni że jest słaby. Mavicowe koszulki są za drogie. Ta koszulka Endury też jest ok. 

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...