Bluepower Napisano 28 Maja 2015 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Jakimś cudem mi się tutaj udało napisać. Mam problem natury technicznej. Otóż w momencie jak chcę zatwierdzić post zaczyna mielić i mielić i mielić i nie może zmielić po czym tak jak by forum przestało odpowiadać, nie mogę ponownie się z nim połączyć dopiero po chwili mnie łączy (z główną stroną). Akurat tylko dzisiaj mi się coś takiego dzieje, inne strony działają normalnie. Jest to trochu upierdliwe bo tematy mogę przeglądać do czasu po czym się zwiesza i przy pisaniu posta to samo. Ktoś coś wie lub miał podobnie?? Tak się dzieje tylko dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 28 Maja 2015 Root Admin Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 w którym forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluepower Napisano 28 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Dobre, można zamknąć... dziwna sprawa, widocznie coś u mnie na łączu bo teraz wsio działa bdb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 28 Maja 2015 Root Admin Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.