Kmicic11 Napisano 27 Maja 2015 Napisano 27 Maja 2015 Witam. Dziś zakupiłem rower Kross Hexagon x5 i mam pewien problem bo zaobserwowałem że zaworek do pompowania dętki w przednim kole jest dłuższy (tak jakby nie był ''schowany'') a w tylnym już tak nie wystaje. Czy to jest jakiś problem? może się coś złego stać z dętką oponą tudzież całym kołem? Pozdrawiam.
Ychu Napisano 27 Maja 2015 Napisano 27 Maja 2015 Jeśli to wentyle presta to masz dwie inne dętki , bo presty są z krótkimi i długimi i to jakoś nie wadzi.
beskid Napisano 27 Maja 2015 Napisano 27 Maja 2015 Obstawiam, że raczej masz zawór samochodowy a takie zjawisko jest dość częste. Receptą jest oczywiście jak zajdzie konieczność zakup dętek z całym wentylem stalowym posiadającym nakrętkę.
Kmicic11 Napisano 27 Maja 2015 Autor Napisano 27 Maja 2015 Aha czyli nie mam się czym martwić i przy jakiejś okazji po prostu zmienić dętkę na taką z krótszym zaworkiem tak?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.