tipvip Napisano 26 Maja 2015 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Witam, Czy ktoś może ma doświadczenie kupowania w tym sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 26 Maja 2015 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Tak. Jako dystrybutor na Polskę Srama, Avida, Mavica, Rock SHoxa chociażby, to raczej w kulki nie lecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 26 Maja 2015 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Sklep OK, duży wybór wszystkiego, ale polecam jakieś kropelki na serce, bo jak zobaczysz ceny to mogą się przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tipvip Napisano 26 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 akurat mają wyprzedaż Mavic na allegro. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=33462709 wygląda że to ten sklep - tylko jakoś mało komentarzy mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dure Napisano 27 Maja 2015 Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Nie uznają reklamacji, trzeba płacić nawet za naprawy gwarncyjne. Części zamienne np. do RS sprowadzają tylko jak im się opłaca. Drogo na maxa, np. za przerzutkę tylna X.9 9rz prawie 400zł !!! Sklep dla bogaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 27 Maja 2015 Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Ja kupowałem tam raz, buty. Odniosłem wrażenie że Harfa wspiera program rządowy "praca dla niepełnosprawnych" bo sprzedawca miał duży problem ze zrozumieniem mojego życzenia. Chciałem buty 3/4 w rozmiarze 45, sprzedający powiedział że nie mają takich ale sprawdzi (!!) po czym poszedł i przyniósł połówki w rozmiarze 44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tipvip Napisano 27 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Dzięki Panowie za opinie. Faktycznie tani sklep to nie jest ceny mają znacząco wyższe od konkurencji. Mi natomiast chodziło o konkretnie jeden produkt: http://allegro.pl/kask-mavic-plasma-slr-roz-l-57-61cm-promocja-i5356918370.html może nie najtańszy kask ale jak kosztował 900ziko to w ogóle był poza zasięgiem. Zamówiłem i czekam na kuriera, płatność przy odbiorze. Miejmy nadzieje że wszystko będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajus23 Napisano 28 Maja 2015 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Sklep dobrze wyposażony ale ceny to mają z kosmosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 28 Maja 2015 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Są przedstawicielem Mavica na Polskę, jak również przedstawicielem SRAM, właścicilel to były kolarz Henryk Harucki, czasem rozmawia się z nimi bardzo drętwo, innym razem profesjonalne i miłe podejście, zależy na kogo się trafi ... Sklep stacjonarny robi niezłe wrażenie, sporo topowych gadgetów ... Sklepy z nimi współpracujące narzekają na małe marże handlowe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tipvip Napisano 28 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Właśnie dostałem dzisiaj kask, muszę powiedzieć że wykonanie kasku Plasma SLR o głowę wyżej od Met, Rudy,Giro, Speców etc z tych co widziałem, dopilnowany każdy szczegół, lakier jak na nowym Bentley, nawet pokrowiec jest:) Niestety okazał za szeroki na mnie, będę musiał go zwrócić. Mam nadzieję że nie będą mi robili z tym problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 28 Maja 2015 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Nie powinni, czego by nie napisać, to poważna firma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tipvip Napisano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 no i... poważna nie poważna...ale problem z nimi mam, mimo że to wbrew ustawie nie chcą zwrócić mi pieniędzy bez podpisania faktury korygującej, którą z jakichś powodów od tygodnia nie mogą dosłać....mailem oczywiście też nie mogą wysłać. A księgowość mają niedouczoną...bo Pani twierdzi że gdyby był paragon to wtedy by zwrócili od razu a faktura VAT to musi być podpisana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.