krisbe Napisano 26 Maja 2015 Napisano 26 Maja 2015 Witam wszystkich z racji, iż to mój pierwszy post na forum. Trafiłem tutaj, bowiem nastał moment zakupu swojego pierwszego roweru od dziecka .. Ale w skrócie..Mam 197 cm wzrostu przy wadzę niewiele ponad 90 kg. Poszukuje roweru na kołach 29er i ramie dostosowanej do mojego wzrostu. Budżet jakim dysponuje to około 2000 zł. W sklepach polecano mi w tym przedziale Krossa B2 2015, Kross Esprit 920, czy Haibake Big Curve 9.40. W przypadku Krossa B2 mierzyłem ramę XL - 23 cale i wydawała mi się idealna. Czy jednak warto wydać pieniądze na niego ? Czy lepiej wybrać coś innego ? Rower będzie jeździł po mieście, trochę lasu, parku dróg polnych. Na pewno chce MTB, bo miałem wypożyczonego crossa i źle mi się na nim jeździło. Z góry dziękuje za wszelkie rady. Oczywiście przejrzałem tematy na forum, ale nikt nie miał moich parametrów stąd nowy temat.
Root Admin Mieciu Napisano 27 Maja 2015 Root Admin Napisano 27 Maja 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.