twry Napisano 26 Maja 2015 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Witam. Czy ktoś zna ten gdański sklep twoj-rower.pl?. W internecie mało informacji jest o nim, a myślę o kupnie roweru u nich przez sieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanRowerek Napisano 26 Maja 2015 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Witam. Więc do rzeczy, @twry jeśli chodzi Tobie o ten sklep, to przejrzałem ich stronę internetową. Według mnie mają duży wybór rowerów, marek i modeli. Może zamiast kupować przez internet, jak masz w miare blisko, lepiej może jakbyś zobaczył te rowery w rzeczywistośći. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twry Napisano 26 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Kolego, nie odpowiedziałeś na pytanie zawarte w temacie. Stronę internetową również przeglądnąłem, ale interesuje mnie opinia ludzi znających ten sklep. A rower mam wybrany, na żywo nie mam szansy obejrzeć, bo musiałbym przejechać 650 km w jedną stronę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanRowerek Napisano 26 Maja 2015 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Spoko. Szkoda że nie napisałeś że masz daleko do tego sklepu, już w pierwszym poście. Mógłbyś zdradzić jaki rower konkretnie masz upatrzony? Ja z swojej strony mogę polecić rowery marki "Maxim" robione podajże przez "Zasada - Rowery". Miałem w moim życiu już dwa Maximy nic przy nich nie musiałem robić (oprócz pompowania kół i podnoszenia siodełka), ale mało na nich jeździłem za młodych lat. Jeden starszy (za mały już, na dzień dzisiejszy miałby już u mnie około 12-13 lat) oddałem go rodzinie. Młodszy (około 8-7 lat), dopiero znów zaczynam jeździć więc trochę w niego inwestuję (lampeczki, zapięcie, i inne. Mechanicznie tylko regulacja hamulca tylniego). Tylko nie wiem jak z jakością rowerów tej marki teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 27 Maja 2015 Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Mieszkam w Gdańsku, mogę się tam wybrać obejrzeć sklep, jeśli czegoś chcesz się dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twry Napisano 12 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 #PanRowerek Upatrzonego miałem Focusa Arriba 2015 w tamtym sklepie, ale nie wyszło niestety. Drugim wyborem był Kross Pulso 1 i ten rower zakupiłem. Dzięki za odpowiedzi, temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.