Skocz do zawartości
  • 0

Rower za 1000 zł

Gość Patryk

Pytanie

Gość Patryk
Napisano

Witam, 

Szukam roweru ww kwocie. Jestem zupełnie zielony w tym temacie i potrzebuje pomocy. Zastanawiałem się nad rowerami z Decathlonu i z Go-sportu (Kross), ale nie wiem czy warto. Zdaje sobie sprawę, że kwota nie pozwala na szaleństwa. Rower ma służyć do poruszania się z punktu A do punku B a kilka razy w miesiącu do przejechania jednorazowo max 30km. Jakiego rozmiaru szukać przy 183 cm wzrostu i 83 kg wagi. 

A może polecacie jakiś sklep z okolicy Wrocławia gdzie kupię coś nawet używanego (nie kradzionego) z wyższej półki. 

Na jakie marki zwracać uwagę itd. Byłbym też wdzięczny za linki do konkretnych rowerów.

Pozdrawiam i z góry dzięki... 

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zajrzyj do działu rowery i ramy - zakup w przedziale cenowym - znajdziesz tam multum propozycji ....

Do takiej jazdy cross albo trekking  (żaden "góral" :) ) - zależnie jaką pozycję na siodełku wolisz (cross - pochylona, trekking - bardziej wyprostowana)

Napisano

A moze podasz więcej szczegółów,jaka marka,w jakim jest stanie? Każda informacja będzie tutaj wg mnie cenna i wskazana bo może przydać się również pozostałym Użytkownikom. Możemy zobaczyć zdjęcia? Poza tym do kwoty 1 tyś zł,szukaj też w sklepach interentowych,teraz można trafiić na ciekawe promocje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...