yakuza79 Napisano 25 Maja 2015 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Mam 2 dni pełnej wolności i pomyślałem sobie czy by nie skorzystać i spędzić aktywnie tego czasu w Keswick i okolicach. Fajnie by było zebrać się w kilka osób i pozwiedzać singletracki. Ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 26 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Hmm... Przyznam, że miałem plan na Midsummer Day Ride, czyli ile przez te 16 godzin z kawałkiem wycisnę z Chwasta i The Peaks ale teraz dałeś mi do myślenia... Spytam co Poliszcza robi, może by chciał za przewodnika robić a i noclegi w okolicy mielibyśmy taniej... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 26 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Fajnie, zatem czekam na info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 1 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Kolega natenczas ma wolne 17 i 18, negocjuje 19-tego... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Hey. Ja 17 tego nie dam rady, pod wieczór wracam z lotniska. Byłbym na miejscu rano w czwartek. Jeśli kolega nie da rady w piątek to i jeden dzionek też będzie gites. Wspominałeś coś o noclegach, macie jakieś fajne miejscówki, B&B czy coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 2 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Spoko-floko, kombinujemy i patrzymy natenczas. Koleżka pracuje na zmianę w hostelach w Ingeton i Elterwater, także hostele byłyby metą. Będę informował... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 4 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Malutki update! Mogę być tylko w czwartek 18tego, piątek pilna robota . Prawdopodobnie będę z kumplem, jeśli to nie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 hem... hem... No to sie obaczy. Kolega ciągle sie nie odezwał, pewnie ma po uszy roboty, bo pogódka się zrobiła... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi