Myopic Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Widzę, że niektórym użytkownikom tego forum w postach dodaje się podpis. Niestety szukałem w opcjach profilu, ustawieniach i nie mogę znaleźć, gdzie definiuje się podpis. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 24 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 · Ukryte przez safian, 24 Maja 2015 - Przeniosłem do działu technicznego, tam nie trzeba klamerek Ukryte przez safian, 24 Maja 2015 - Przeniosłem do działu technicznego, tam nie trzeba klamerek Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza
Mod Team safian Napisano 24 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Z tego co pamiętam to trzeba mieć odpowiednią rangę na forum, bodajże od 20 postó. Tak mi się wydaje, najlepiej niech ktoś techniczny potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myopic Napisano 24 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Aha. Dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.