zaruski Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Cóż mam Ci kolego napisać. Zjazdy DH i sprzęt na jakim jeżdżą nie ma nic wspólnego z kolarstwem nawet górskim. TYch którzy umieją to robić podziwia się jak skoczków narciarskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Cóż można Ci napisać. Że zabawnie się czyta to, co piszesz. Dh to jedna z dyscyplin mtb. Wiesz co znaczy ten skrót? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Akurat podjazdy i zjazdy z Kralovej Holi czy Vielickiego Plesa nie są szczególnym wyzwaniem dla rowerów tylko rowerzystów. Nie no kurna wcale wjazd i zjazd ścieżką szlakową z prawie 2 tys/m w Tatrach nie jest ani-ani trudny dla rowerów. Masz jednak nieżle zryty dekiel. Może by tak powoli zamknąć temat bo robi się żenująco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruski Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Przecierz te podjazdy robią na rowerach szosowych ! Do Vielickiego Plesa jest cały czas asfalt , a Na Kralovą Hole na początku jest szuter , a potem asfalt ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 można też ukończyć wyścig bez opony, ale tak to się chyba nie da wygrać: Swoją drogą jakiego trzeba mieć pecha by w jednym miejscu zgubić oponę, a rok później łańcuch? A ja wyczuwam ostrego trola A pisałem wyżej "nie karmić"? Może by tak powoli zamknąć temat bo robi się żenująco. Popieram i niniejszym zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.