MaciekBora Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Witam, jakie ćwiczenia wykonać zaraz przed jazdą na rowerze aby szybko się rozruszać i uniknąć kontuzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzon Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Chyba masz na myśli rozgrzewkę, ten temat pomoże Ci się rozgrzać http://www.forumrowerowe.org/rozgrzewka-ja...zda-t15182.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekBora Napisano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Właśnie o to mi chodziło, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daron_mtb Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 można się porozciągać troszeczke heheheh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekBora Napisano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Najbardziej mnie ucieszyło to, że nie ma co za bardzo kombinować, tylko po prostu pierwsze 20 minut pojeździć emerycko i to traktować jako rozgrzewkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybula Napisano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 No i po tych 20 minutach sie zatrzymac i porozciagac. Tak samo jak na wf w szkole. 1km biegu, skipy, wiekoskoki itp its i pozniej rozciaganie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekBora Napisano 23 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Na WFie to dostawaliśmy piłkę i graliśmy w nogę a WFista przez godzinę bajerował nauczycielki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Na WFie to dostawaliśmy piłkę i graliśmy w nogę a WFista przez godzinę bajerował nauczycielki. No to nic się nie zmieniło !! tylko że raz w roku przeprowadza nagle sprawdzian z biegu na 60/1000m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielony1 Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 No to nic się nie zmieniło !! tylko że raz w roku przeprowadza nagle sprawdzian z biegu na 60/1000m u mnie robi jeszcze z rzutu pilka lekarska i skoku w dal zmiejsca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Ykhm zależy od humoru i poziomu upojenia alkocholowego Czasami robi inne sprawdziany Bo mój wfista to niezły pijak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 pare glepszych zeby sie lepiej pracowalo ? (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnon Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 sorry Panowie ale widze że zrobiliście tu ładny off topic a że jestem w temacie to się wypowiem, jestem nauczycielem WF rok pracy za mną i u mnie w szkole nie ma czegoś takiego jak opisujecie, organizujemy zawody, urozmaicamy lekcje, chodzimy w zimie na lodowisko i nie w glowie nam takie rzeczy o których piszecie wyżej choć patrząc jacy ludzie ze mną studiowali to się nie dziwię że niektórzy tak się zachowują, wstyd mi za nich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybula Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 No wlasnie, u mnie w szkole trenerzy tez w miare sa zaangazowani w nasz rozwoj fizyczny. Pokazduja jak sie rozgrzewac, rozciagac, jak grac w co, jak cwiczyc na silowni itd itp... nie wszedzie jest az tak tragicznie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekBora Napisano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Pewnie młodzi, z czasem im minie ten zapał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielony1 Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 sorry Panowie ale widze że zrobiliście tu ładny off topic a że jestem w temacie to się wypowiem, jestem nauczycielem WF rok pracy za mną i u mnie w szkole nie ma czegoś takiego jak opisujecie, organizujemy zawody, urozmaicamy lekcje, chodzimy w zimie na lodowisko i nie w glowie nam takie rzeczy o których piszecie wyżej choć patrząc jacy ludzie ze mną studiowali to się nie dziwię że niektórzy tak się zachowują, wstyd mi za nich ! hmm... ciekawe. a gdzie jest taka fajna szkola ze sa normalne wfy? na ktorych sie cos rozwija? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnon Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 ha jest zapewne więcej takich szkół, ja akurat pracuję w Pszczynie choć muszę wam przyznać że z roku na rok jest więcej uczniów (mowa o gimnazjum) którzy unikają lekcji, a to zwolnienia , a to nie chodzą wolą zamiast się ruszać komputer a konsekwencje takiego postępowania chyba nie muszę wam przedstawiać... pozdro i życze wam lepszych nauczycieli wf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black rider Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 osobiście to choć uwielbiam jeździć i robie wszyskto w tym kierunku to tak samo nie znosze w-fu dla mnie w-f to czas stracony w Pszczynie pewnie myslął bym inaczej bo u nas jest tak- w lato napierw robimy kilka kółek, "rozciągamy się" każdy na swój sposób i "gramy w piłke, zwykle to olewam i siedzie sobie na ławce i gadam z kimś bo nogi nie znosze. w zime podobnie ylko że bez biegania tylko na sali odbijamy piłki kazdy najzupelniej sobie i gramy w coś, osobiście kosza lubie ale zwykle i wtedy mi piachem sypią po oczach bo większość woli siatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.