Skocz do zawartości

[trening przed jazdą] Jaki?

MaciekBora

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

sorry Panowie ale widze że zrobiliście tu ładny off topic a że jestem w temacie to się wypowiem, jestem nauczycielem WF rok pracy za mną i u mnie w szkole nie ma czegoś takiego jak opisujecie, organizujemy zawody, urozmaicamy lekcje, chodzimy w zimie na lodowisko i nie w glowie nam takie rzeczy o których piszecie wyżej choć patrząc jacy ludzie ze mną studiowali to się nie dziwię że niektórzy tak się zachowują, wstyd mi za nich !

sorry Panowie ale widze że zrobiliście tu ładny off topic a że jestem w temacie to się wypowiem, jestem nauczycielem WF rok pracy za mną i u mnie w szkole nie ma czegoś takiego jak opisujecie, organizujemy zawody, urozmaicamy lekcje, chodzimy w zimie na lodowisko i nie w glowie nam takie rzeczy o których piszecie wyżej choć patrząc jacy ludzie ze mną studiowali to się nie dziwię że niektórzy tak się zachowują, wstyd mi za nich !

hmm... ciekawe. a gdzie jest taka fajna szkola ze sa normalne wfy? na ktorych sie cos rozwija?

ha jest zapewne więcej takich szkół, ja akurat pracuję w Pszczynie choć muszę wam przyznać że z roku na rok jest więcej uczniów (mowa o gimnazjum) którzy unikają lekcji, a to zwolnienia , a to nie chodzą wolą zamiast się ruszać komputer a konsekwencje takiego postępowania chyba nie muszę wam przedstawiać... pozdro i życze wam lepszych nauczycieli wf.

• 2 miesiące temu...

osobiście to choć uwielbiam jeździć i robie wszyskto w tym kierunku to tak samo nie znosze w-fu

dla mnie w-f to czas stracony w Pszczynie pewnie myslął bym inaczej bo u nas jest tak- w lato napierw robimy kilka kółek, "rozciągamy się" każdy na swój sposób i "gramy w piłke, zwykle to olewam i siedzie sobie na ławce i gadam z kimś bo nogi nie znosze. w zime podobnie ylko że bez biegania tylko na sali odbijamy piłki kazdy najzupelniej sobie i gramy w coś, osobiście kosza lubie ale zwykle i wtedy mi piachem sypią po oczach bo większość woli siatke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...