Grovve Napisano 24 Maja 2015 Napisano 24 Maja 2015 Witam. Czy ta rama nadaję się do czegokolwiek? Bo jestem za granicą i potrzebują kupić coś na pół roku, rozglądam się za jakimiś tanimi ofertami a ta wpadła w oko. Co o tym myślicie? http://www.ebay.co.uk/itm/Muddyfox-Country-26-Inch-Mountain-Bike-Mens-/171523122259?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item27ef932453#viTabs_0
Classified Napisano 24 Maja 2015 Napisano 24 Maja 2015 Pytanie do czego ma służyc. Muddyfox to taki prawie że makrokesz:) Za tą kasę będzie to dokładnie to za co zapłacisz - siermiężny i dośc ciężki rower na słabych podzespołach. Jeżdzić pojeździsz jeżeli o to Ci chodzi. Ja bym poszedł do decathlonu i wybrał rockridera. To przynajmniej pojeździ te pół roku. Przy czym cena może być koło 2 razy większa. Generalnie kwestia jest taka czy chcesz kupić jak najtaniej i się męczyć czy kupić trochę drożej niż to co przedstawiłeś i nie tacić czasu na serwis roweru i jego kaprysy,
Grovve Napisano 24 Maja 2015 Autor Napisano 24 Maja 2015 Generalnie mam Kandsa 1300 w Polsce. Ten jest po to żeby do pracy dojechać i czasem gdzieś wyskoczyć. Jest sens w przyszłości dokładać do tej ramy czy to taniocha nić nie warta?
Grovve Napisano 24 Maja 2015 Autor Napisano 24 Maja 2015 chyba że znasz jakiegoś fulla z w miarę ramą a osprzętem nic nie wartym. co by w przyszłości doinwestować go można.
Classified Napisano 24 Maja 2015 Napisano 24 Maja 2015 Uzywki.... To juz predzej kup sobie uzywana dobra rame i zbuduj na niej rower...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.