NuBreed Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Witam serdecznie Forumowiczów. Noszę się z zamiarem kupna kompletu kół MTB do mojego roweru. Do tej pory koła jakich używałem to ALEXy DC19 z oponami KOJAK. (Takie były zamontowane w rowerze który nabyłem. Rama Capic ELEMENT, czyli rower hybryda lekka na miasto). Jednakże naszła mnie ochota na powrót na bezdroża i bez kół 26'' MTB ani rusz. Dlatego stoję przed wyborem jednego z poniżysz kompletów kół: Mavic Crossride DISC 26'' SunRingle RYDE XMB 26" Fulcrum RedMetal5 26" Wszystkie komplety używane w bardzo dobrym stanie technicznym, jako że równocześnie dokonuję zakupu amortyzatora przedniego który zastąpi sztywnego MOSSO, budżet pozwala mi na partycypowanie pomiędzy tymi trzema typami. Ważę 95KG. Koła będą gryzły głównie lekkie offroady, czasami jakiś maraton też się przydarzy. Proszę o pomoc w dokonaniu wyboru. Zależy mi na jakości i trwałości kół jak i piast. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NuBreed Napisano 25 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Panowie, proszę, zależy mi na czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.