magicfuji Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Część, Między 22 sierpnia a 6 września planuje jechać rowerem z Grodziska Mazowieckiego kolo warszawy w Bieszczady i szukam chętnych do towarzystwa. Są dwie opcje albo jadę rowerem i wracam rowerem (18 dni starczy) albo jeśli ktoś ma krótszy urlop a chce się wybrać to jedziemy w jedna stronę plus poloniny dla odpoczynku i później jakiś powrót pociągiem. Jeszcze trochę czasu jest więc może ktoś się zdecyduje :-) czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MakG Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Nocowanie pod namiotami? Jaki dzienny dystans mniej więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magicfuji Napisano 24 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 l Nocowanie pod namiotami? Jaki dzienny dystans mniej więcej? Namiot, agroturystyka ewentualnie hotel albo inne rozwiązanie. Minimum 80 km tak chyba najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 plus poloniny dla odpoczynku Magda, bieszczadzkie połoniny są ciężkie a ponadto jest zakaz jazdy na rowerze. Proponuję Bieszczady zjeżdzić dolinami a przez górki pośmigać przez Gorce, Beskid Sądecki i Beskid Niski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magicfuji Napisano 24 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Magda, bieszczadzkie połoniny są ciężkie a ponadto jest zakaz jazdy na rowerze. Proponuję Bieszczady zjeżdzić dolinami a przez górki pośmigać przez Gorce, Beskid Sądecki i Beskid Niski.Napisałam niezrozumiale. Wiem ze jest zakaz, w zeszłym roku je przeszłam a rowerem jeździłam po drogach pożarowych w bieszczadzkich lasach. Pisząc o tym odpoczynku chodziło mi raczej o pozostawienie rowerów w jakiejś Kwaterze a na polonine wejść, o taką formę odpoczynku mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 A to spoko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magicfuji Napisano 24 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 A to spoko! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.