Najwyższy już czas zmienić 2 kółka. Aktualny rowerek mam już ok 15 lat.
Rower głównie do weekendowych przejażdżek. Głównie ścieżki leśne.
Nie chce wydawać dużej kasy na rower na którym zapewne dużo jeździć nie będę, ale z drugiej strony nie chce kupować jakiegoś marketowego badziewia. I jeśli będę miał ochotę popedałować w jakimś delikatnym terenie to chciałbym żeby nie był to jakiś problem.
Domyślam się że nowy rower na jakimś sensownym osprzęcie kosztuje przynajmniej 2 tys zł. Dlatego też myślałem o używce.
Ludzie często kupują drogi sprzęt którego zupełnie nie używają a później sprzedają za połowę tego co dali Więc może warto...
Jako że jestem z łodzi biorę pod uwagę tylko rowery z tego województwa.Przejrzałem allegro i znalazłem taki oto rowerek. Warto zainteresować się nim ?
Pytanie
Gość Adam
Witam serdecznie,
Najwyższy już czas zmienić 2 kółka. Aktualny rowerek mam już ok 15 lat.
Rower głównie do weekendowych przejażdżek. Głównie ścieżki leśne.
Nie chce wydawać dużej kasy na rower na którym zapewne dużo jeździć nie będę, ale z drugiej strony nie chce kupować jakiegoś marketowego badziewia. I jeśli będę miał ochotę popedałować w jakimś delikatnym terenie to chciałbym żeby nie był to jakiś problem.
Domyślam się że nowy rower na jakimś sensownym osprzęcie kosztuje przynajmniej 2 tys zł. Dlatego też myślałem o używce.
Ludzie często kupują drogi sprzęt którego zupełnie nie używają a później sprzedają za połowę tego co dali Więc może warto...
Jako że jestem z łodzi biorę pod uwagę tylko rowery z tego województwa.Przejrzałem allegro i znalazłem taki oto rowerek. Warto zainteresować się nim ?
http://allegro.pl/super-rower-gt-tempest-i5369823597.html
Biorę też pod uwagę po przejrzeniu forum kupno Lazaro lub Kands...
Budżet ok 1000zł
Doradźcie...
Z góry dzięki za pomoc...
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.