zajonc Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Chce kupić taki uchwyt pancerza żeby poprowadzić inaczej linki do przerzutki i hamulca bo obecny przebieg mnie wkurza i mam pytanie czy ktoś z tego korzystał? jak to sie sprawdza? mam obawy, że to sie poprostu odklei i nie będzie sie mocno trzymać ramy? Nie chce stosować opasek zaciskowych bo to ujowo wygląda i nie będzie też statyczne zbyt chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rophoe Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Podpinam się do pytania, bo do mojego widelca producent pożałował uchwytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 24 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Hmm, jak obawiasz się odklejenia to tam pod tym mocowaniem jest taka wolna przestrzeń, więc można to naciąć w poprzek i przymocować zipem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.