skapson Napisano 23 Maja 2015 Napisano 23 Maja 2015 Witam. Mam 25 lat ,178 wysokości ciała,waga 75-85 kg.Przechodząć do kontretów. 1.Jaki rower mtb moglibyście mi polecić w tym przedziale cenowym (1000-2000) Rower ogólnie służyłby mi do jazdy po mieście oraz wypadów za 'nie'.I tu pojawia się pytanie - jakiej dł.trasy mogą byc w miare komfortowe dla MTB?50 km,300km?Początkowo myślałem o szosówce,ale byłbym uzależniony od asfaltu,czasami jednak lubię pojechać na skróty przez jakiś trawnik,schody,czy las a więć 'kolarzówka' odpada. 2.Jaki rodzaj ramy powinienem dobrać? Chciałbym aby był to rower 'na pare sezonów'i z biegiem rozwoju mojej pasji stanowiłby dobrą baze do ulepszeń (np. rama)
Mod Team safian Napisano 23 Maja 2015 Mod Team Napisano 23 Maja 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.