Gość Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Witam, Jak większość osób która serwisuje swojego XCR samemu, objechałem korek naprężenia. Wygląda mało estetycznie, chciałem kupić nowy korek + klucz ale cena 60 zł za wszystko jakoś mnie odstrasza. Macie jakieś alternatywy dla tego korka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 jezeli masz znajomego ktory pracuje na tokarce to moze bedzie ci w stanie cos takiego wykonac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Wątpię że cały taki korek by wytoczył gdyż są tam te ząbki przez co kluczem specjalnym się odkręca. Skom25 co masz ogólnie za model XCR-a bo może jakąś używkę ci wytargam, A co do klucza to może coś za tanioche by sie załatwiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 XCR 2011, z tego co się orientowałem to we wszystkich XCR jest taki sam korek. Jeżeli jest w bardzo dobrym stanie to bardzo chętnie, jeżeli chodzi o klucz to ewentualnie można zrobić z zakrętki od butelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Napisałem na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukakewarior Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Bitul robi takie klucze po 14 zł. Możesz poszukac korków od Sr Duro- przynajmniej są metalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Tylko że duro ma drobny gwint zaś XCR-y mają szeroki gwint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukakewarior Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 O to pardon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi