SnoQ Napisano 22 Maja 2015 Napisano 22 Maja 2015 Witam serdecznie. Złożyłem kiedyś rower na którym w zasadzie nie jeździłem i stał sobie latami w ciepłym pokoju. Chce kupić sobię crossówkę , a ten sprzedać. Tylko problem jest taki ze nie mam NAJMNIEJSZEGO pojęcia ile za niego sensownie wziąć. Rama: Prodigy - Jonny Bravo Stery: TiogaKorba: Dartmoor - Rebel (isis) Przednia piasta: Coś na kulkach (nawet nie wiem) Tylnia piasta: Maszynowe NSBikes - nie pamiętam modelu Przednia felga - jakiś bliżej mi nie znane coś Tylna felga - nie pamiętam producenta ale było to coś mocnego z racji, że rower miał być do "skoków" suport: DARTMOOR HARD-BAR (isis) Przerzutka przednia: Brak Przerzutka tylna: SH Alivio Hamulce: V-b Tektro Amor: SR SUNTOUR DURO Mostek: BOP Bikes Kiera: BOP BikesSiodło: BOP BikesSztyca: Accent Więcej grzechów nie pamiętam. Oto fotki:
SnoQ Napisano 23 Maja 2015 Autor Napisano 23 Maja 2015 Nawet MNIEJ WIĘCEJ nikt nie jest w stanie powiedzieć ile to jest warte ?
Smiechu2013 Napisano 23 Maja 2015 Napisano 23 Maja 2015 Wstaw na allegro. Licytacja od 1 zł. Rynek zweryfikuje cenę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.