Skocz do zawartości

[Oświetlenie] Lampka z przodu

DiamondP

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Chciałbym zakupić latarkę na przód roweru, coś co pozwoliło by mi na jazdę tuż po zmroku. Nic szczególnego, raczej do jazdy po mieście, żadko robię wypady do lasu. Myślałem nad Convoy S2, S2+ lub S3 z uchwytem oraz jakieś akumulatorki do tego + ładowarka. Co o tym myślicie, gdzie najlepiej się w to zaopatrzeć? Ewentualnie co polecilibyście innego i gdzie to kupić/od kogo? Mój budżet wynosi około 150 zł.

Z góry dziękuję za odpowiedzi!

Napisano · Ukryte przez safian, 23 Maja 2015 - Porządki
Ukryte przez safian, 23 Maja 2015 - Porządki

Jestes taki leniwy czy tylko udajesz???...... dalszy komentarz jest zbedny...proponuje temat odrazu zamknac...

Jestes taki leniwy czy tylko udajesz???...... dalszy komentarz jest zbedny...proponuje temat odrazu zamknac...

Tak udaje, pytałem się dla hecy... Stary, weź zmień tampon.

To co się glupio pytasz, masz 2 potężne tematy o latarlach gdzie co tydzień ktoś się pyta o to samo, a ty znowu zaczynasz

Tak udaje, pytałem się dla hecy... Stary, weź zmień tampon.

Z takim tonem to widaje mi sie ze nie znajdziesz tutaj przyjaciół...Niemniej jednak zycze powodzenia... 

Słuchajcie, potrzebowałem prostej odpowiedzi. Jak wam szkoda czasu na odpowiedź to po co odpowiadacie? Przyjaciół nie szukałem, potrzebna była mi podpowiedzi.

Która została udzielona kilkaset razy w odpowiednich wątkach w tym temacie. NETYKIETA kolego, NETYKIETA. Swojego czasu możesz nie szanować, ale cudzy? Wypadałoby!

Słuchajcie, potrzebowałem prostej odpowiedzi

miales kilkaset odpowiedzi na tej samej stronie na ktorej pisales swoj post na samej gorze temat nie do przeoczenia jesli sie tylko spojrzało.I to nie nam nie chcialo sie odpisywac tylko Tobie wszedl LEŃ w du....e i nie chcialo CI sie doslownie kilku stron danego tematu przeleciec.

Tak jak napisal jeden kolega - szanuj czas innych ktorzy pisali juz o danym temacie wszystko co mozna bylo juz napisac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...