Skocz do zawartości

[rower] Znani na rowerze

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wypisujcie proszę  jakieś znane osoby,które jeżdżą na rowerze na poważnie  (aktorzy,celebryci,politycy)?

Ja znam tylko kilku;

-Joanna Jabłczyńska aktorka
-David Byrne z Talking Heads
-Mateusz Szczurek minister finansów

• Mod Team
Napisano

Ja widzę ,ze on się męczy a nie jeżdzi ;)

O to miedzy innymi chodzi w jeździe na rowerze żeby się wymęczyć i spalić kalorie. Przejechać kilka km spacerowym tempem, bez podjazdów każdy głupi potrafi.

Napisano

Powitoł

Coś macie niezdrowego z tymi odblaskami. W kolejnym wątku jaki czytam, pojawia się uwaga na ich temat.

O to miedzy innymi chodzi w jeździe na rowerze żeby się wymęczyć i spalić kalorie. Przejechać kilka km spacerowym tempem, bez podjazdów każdy głupi potrafi.

Tylko patrząc na wyraz twarzy na drugim i trzecim zdjęciu, on się męczy głównie psychicznie ;)

Jared Leto mi się kiedyś przewinął jak googlałem za cinelli ;) Nie wiem czy jeździ na poważnie, ale jeździ po buły na nieprzypadkowym rowerze, wiec chyba ciut poważniej :D

b8d9e50611a59bbbe7c6194ae33f9c29.jpg

Napisano

Albo to zimówka w co nie wierze

Patrząc na te okoliczności przyrody i cały ten śnieg dookoła też nie wierzę, żeby Justyna jechała na zimówce ;)

• Mod Team
Napisano

Ok, ale w temacie chodzi o znanych ludzi którzy jeżdżą na poważnie. Taki wojewódzki jak sobie kupił cannona i kilka razy się przejechał po mieście dla szpanu, żeby mu dziennikarze fotki porobili, to się nie liczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...