vpablov Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Pomyśl czy zawodnicy pro wygrywają tylko dzięki lepszemu sprzętowi? Sprzęt jest na końcu drabinki, o którym musisz myśleć, aby móc rywalizować. Startuj na sprzęcie, który posiadasz, w miarę zużywania się elementów - wymieniasz. Najbardziej odczuwalne korzyści, w wymianie elementów, dają koła. Najważniejszym bodźcem do rozwoju jest trening i tutaj jest największe pole do popisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skarabeusz Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Oczywiscie rozumiem, ze najwazniejsze jest przygotowanie psychiczne i fizyczne zawodnika. Ale sprzet zapewne tez ma swoj procent w uzyskaniu efektywnosci. Glownie chodzi mi o amortyzator i naped. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 jeśli się uprzesz to w kolejności lżejsze koła, amortyzator, manetki,....te zmiany najbardziej odczujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skarabeusz Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Dzieki za pomoc. A czy mogl bys zaproponowac cos konkretnego odnosnie tych czesci. Nie jestem biegly w tych sprawach, a nie wiem np.jaki amortyzator by pasowal do ramy ktora posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Wszystko zależy od budżetu, jaki zamierzasz przeznaczyć . Jeśli chcesz wymieniać amora to na jakiegoś powietrznego, (można lepiej wyregulować pod własne preferencje) Masz do wyboru kilka firm wartych zainteresowania Rock Shox, Fox, Suntour - tutaj na forum masz użytkownika Activia, uderz do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skarabeusz Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.