Skocz do zawartości

[wycena roweru] Merida Matts TFS 100-V

carrion

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Chciałbym prosić o pomoc w wycenie roweru z tematu. Dwóch sztuk nie potrzebuję, a szkoda, by maszyna stała i kurz zbierała.

Rower kupiony w 2012 roku w poznańskim sklepie Cyklotur,  dokumenty pozakupowe (paragon, instrukcja i wygasła już karta gwarancyjna) posiadam.

Rozmiar ramy - 18'', rozmiar kół - 26''.

Pozwolę sobie wkleić ze strony Meridy specyfikację roweru:

RAMA
Matts TFS comp-V
Rozmiar
16"-18"-20"-22"
Kolor
Szary tytanowy
Widelec
RST GILA 100 ML
Hamulec P/T
Linear V-A base
Korby
Shimano M171 42-34-24 CG
Przerzutka P/T
Shimano M190/ Alivio 8
Kaseta
Shimano CS-HG30-8 11-32
Kierownica
MERIDA comp OS 640 R25
Mostek
MERIDA comp 1 OS 10
Piasta P/T
Alloy QR/ Shimano RM70-8
Pedały
XC Alloy
Obręcze
MERIDA comp V
Siodło
MERIDA Sport
Sztyca
MERIDA comp SB12 31.6
Manetka P/T
Shimano EZ-Fire
Opona P/T
MERIDA RACE 2.1
Przełożenia
24s

Jakieś trzy tygodnie temu rower był na warsztacie na ogólnej regulacji, poza tym wymieniłem klocki hamulcowe, bo oryginalne nie były już zadowalające. W zestawie z rowerem chcę sprzedać dwa koszyczki na bidon Topeak, licznik Sigma Speedmaster 5000, prawą klamkomanetkę (kupiona na wszelki wypadek i nieużywana) oraz torbę podsiodłową Meridy. Przebieg ok. 1000 km (nie wiem, jaki jest dokładnie, bo licznik przełożyłem z poprzedniego roweru i naliczone są kilometry zrobione też na nim). Wozidło nie było szczególnie katowane i zaliczyłem na nim tylko dwie wywrotki prosto w leśne runo. Osprzęt nie jest oszałamiający, ale na początek przygody z MTB da spokojnie radę ;)

a90001b9a500.jpg

69f08f8e3073.jpg

056a8f263dec.jpg

b716b6dd57b9.jpg

2a3125c98607.jpg

Jaką cenę wyjściową mógłbym zaproponować? Tzn. taką, z której mógłbym jeszcze powiedzmy 100 zł zjechać ;)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...