carrion Napisano 21 Maja 2015 Napisano 21 Maja 2015 Witam! Chciałbym prosić o pomoc w wycenie roweru z tematu. Dwóch sztuk nie potrzebuję, a szkoda, by maszyna stała i kurz zbierała. Rower kupiony w 2012 roku w poznańskim sklepie Cyklotur, dokumenty pozakupowe (paragon, instrukcja i wygasła już karta gwarancyjna) posiadam. Rozmiar ramy - 18'', rozmiar kół - 26''. Pozwolę sobie wkleić ze strony Meridy specyfikację roweru: RAMA Matts TFS comp-V Rozmiar 16"-18"-20"-22" Kolor Szary tytanowy Widelec RST GILA 100 ML Hamulec P/T Linear V-A base Korby Shimano M171 42-34-24 CG Przerzutka P/T Shimano M190/ Alivio 8 Kaseta Shimano CS-HG30-8 11-32 Kierownica MERIDA comp OS 640 R25 Mostek MERIDA comp 1 OS 10 Piasta P/T Alloy QR/ Shimano RM70-8 Pedały XC Alloy Obręcze MERIDA comp V Siodło MERIDA Sport Sztyca MERIDA comp SB12 31.6 Manetka P/T Shimano EZ-Fire Opona P/T MERIDA RACE 2.1 Przełożenia 24s Jakieś trzy tygodnie temu rower był na warsztacie na ogólnej regulacji, poza tym wymieniłem klocki hamulcowe, bo oryginalne nie były już zadowalające. W zestawie z rowerem chcę sprzedać dwa koszyczki na bidon Topeak, licznik Sigma Speedmaster 5000, prawą klamkomanetkę (kupiona na wszelki wypadek i nieużywana) oraz torbę podsiodłową Meridy. Przebieg ok. 1000 km (nie wiem, jaki jest dokładnie, bo licznik przełożyłem z poprzedniego roweru i naliczone są kilometry zrobione też na nim). Wozidło nie było szczególnie katowane i zaliczyłem na nim tylko dwie wywrotki prosto w leśne runo. Osprzęt nie jest oszałamiający, ale na początek przygody z MTB da spokojnie radę Jaką cenę wyjściową mógłbym zaproponować? Tzn. taką, z której mógłbym jeszcze powiedzmy 100 zł zjechać Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.