MaciekBora Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Jaką polecacie ochronę na łańcuch do ramy i gdzie taką kupić online? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 chodzi ci zapewne o oslonke zakladana na tylne widelki. dobra jest neoprenowa, dostaniesz ja bez problemow na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Jaką polecacie ochronę na łańcuch do ramy i gdzie taką kupić online? Najlepiej sam zrób ze starej dętki. Nie opłaca się kupować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Najlepiej sam zrób ze starej dętki. Nie opłaca się kupować. tez dobre wyjscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 a jeszcze lepiej z ze starej opony oslona z opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekBora Napisano 31 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 a jeszcze lepiej z ze starej opony oslona z opony Nooo wygląda fachowo Tylko jest problem bo nie mam żadnej starej opony, a pomysłowy Dobromir też ze mnie nienajlepszy, ok, spróbuję coś na allegro wyhaczyć. Powiedzcie mi jeszcze czemu to tak naprawdę służy, bo parę osób polecało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intermis Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 To pytasz o osłonke a nie wiesz do czego służy?? Służy do tego żeby Ci łańcuch nie obijał dolnej rury tylnego trójkąta w ramie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekBora Napisano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Wiem do czego służy, ale czy to się sprawdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master87 Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Nie wiem jak z tymi kupnymi ale osłonka z dętki przyklejona taśmą izolacyjną się sprawdza. Uważam, że nie ma sensu wydawać kasy na coś co można bez problemu zrobić samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maki Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 a jeszcze lepiej z ze starej opony oslona z opony Opona jest do bani ponieważ jest gruba. Lepiej zrobić ze starej dętki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 nie rozumiem tego rozumowania... co w tym zlego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 >>maki i co z tego ze jest gruba?? nie kumam wg mnie to ze jest gruba to jest zaleta bo jest praktycznie niezniszczalna a zalozeniem tez nie bylo ZADNYCH problemow michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 No i dla mnie taka opona na widełkach tylnych wygląda badziewnie, ja mam Authorka neoprenówke i sie nie wstydze, sprawdza sie zarąbiście, umyć ją można, rozumiem jak bym miał jakaś zjazdówke, VPS'a, albo dirta to bym sobie zrobił opone bo to hardcorowo wyglada, ale do XC to średnio pasuje takie jest moje zdanie, na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maki Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 >>maki i co z tego ze jest gruba?? nie kumam wg mnie to ze jest gruba to jest zaleta bo jest praktycznie niezniszczalna a zalozeniem tez nie bylo ZADNYCH problemow michal Dętka również jest nie zniszczalna i 100rzay lepiej wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axolotl Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Dzisiaj wlasnie wzialem sie za majsterkowanie. Zrobilem sobie oslonke z dętki, dentke dostalem za free od znajomego (dziurawa) Calosc wyniosla mnie okolo 1 zl dętka za free+4 zaciski+kilka kropel kropelki. A jak wyglada? Dla mnie swietnie, mozna by nazwac Oldschoolowo :F Jak tylko bede mial mozliwosc trzasne kilka fotek i wstawie na forum Pozdro @ll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 >>maki zapomniales napisac ze to wedlug ciebie wyglada lepiej bo na ten przyklad wedlug mnie badziewnie i tandetnie wygladaja kolorowe neopreny i detki de gustibus (non est disputandum) pozdrawiam michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianYukon Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Dokłądnie najlepiej moim zdaniem z detki(u mnie wyglada to tak. chociaz teraz mam przedluzona jeszcze pod przerzutke. Co do opony to pewnie dobrze sie sprawdza ale nie podoba mi sie zbytnio.. jakby ktos sie czepial tych plastikowych oslonek to dawno ich nie mam(to zdjecie bylo robione tydzien po kupnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Widzisz Kadargo zależy kto ma jakie neoprenki, podzielam Twoje zdanie ze "kolorowe neoprenki" wyglądają conajmniej źle, ale ja mam taką : http://allegro.pl/item118064909_oslona_neo...jkszop_com.html i jestem z niej bardzo zadowolony, ani nie jest strasznie kolorowa i jeszce mi pasuje do koloru roweru i reszty, na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 nadal mi sie nie podoba juz napisalem ze to kwestia gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Ja tez mam neopranowa i mi to wisi jaki ma kolor. Moja akurat jest czarna i ma jakis tam napis. Ale pasuje do mojego kochanego bicykla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 ja tez mam neoprenową Woodman i po 3000km cos się z nia dzieje, jakby puszczała z szwach, jak sie potarga to chyba zastanowie sie nad dętka albo opona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axolotl Napisano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Stalo sie, fotka zrobiona, tak to u mnie wyglada, sadze, ze moze byc. Cud to moze nie jest ale....oslonka kosztowala mnie ~1 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 ja mam neopren kellysa inside out. czarny, mocny ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.