adam00 Napisano 21 Maja 2015 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Chciałbym poprosić Was o pomoc w kwesti zakupu roweru dla dziewczynki Jako, że jest ona dość drobna to w grę wchodzi jedynie 20cali i dobrze, żeby rower byl w miarę lekki. Poza tym nie mam jakichś szczegolnych wymagań, zresztą jestem świadom ograniczeń mojego budżetu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 21 Maja 2015 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Unibike Pilot w starszej wersji (bez amora). Za 300-350zl dostaniesz w calkiem dobrym stanie. Moj syn jezdzi drugi rok i rower spisuje sie swietnie. Jestem pewien, ze mlodsza corka tez bedzie miala z niego pocieche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 To znowu ja: Faktycznie ładny rowerek ale akurat teraz nigdzie nie widzę ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazarel Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Witam. Mam podobny dylemat. Brałeś pod uwagę jednobiegowego B'TWIN? http://www.decathlon.pl/rower-dla-dzieci-20-single-100--id_8221754.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 To znowu ja: Faktycznie ładny rowerek ale akurat teraz nigdzie nie widzę ofert A patrzyles na OLX? Widze kilka sztuk (w tym takie w zakladanym budzecie). Zreszta takie z amorem tez sa (ale mysle, ze beda ciezsze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 akurat jak patrzyłem na OLX to wszystko było z amortyzatorem w cenie 400+ (czyli podójny minus - raz wyższa cena; dwa że cięższy) Ale wezmę jeszcze spojrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazarel Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Wczoraj kupiłem używkę B'TWIN na kołach 20" stan bdb- za 420 zł. Rower posiada amortyzator + v-brake, przerzutki, błotniki i uchwyt na bidon. Z rowerami dla dzieci jest trochę inaczej niż dla dorosłych więc polecam używane bo jest w czym wybierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 12 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 tylko znowu: 420 to troche za duzo po drugie corka jest dość drobna i takie dodatkowe gramy z amortyzatora mogą stanowić niepotrzebne dociążenie, a i tak nie planujemy jeździć zbytnio po nierównym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 29 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Chyba nie uda mi się upolować tego Unibike'a w dobrej cenie Czy moglibyście polecić coś równie dobrego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.