Skocz do zawartości

[komplet] Pomoc w wyborze na lato

Gość Goral96

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Goral96
Napisano

Hej. Potrzebuję pomocy w wyborze stroju kolarskiego na lato, UPAŁY. 

Chciałbym, żeby spodenki były z wygodną wkładką do jazdy codziennej oraz ich nogawki były jak NAJKRÓTSZE.

Za to koszulka BARDZO TRZYMAJĄCA się ciała, nie jakiś tam luźny krój.

Co do koszulek, najbardziej preferuję bez rękawów :)

Mam na przeznaczenie ~ 300 zł .

Pozdrawiam :)

Napisano

Na tej stronie sprzedają pojedyncze komplety czy trzeba zamawiać minimalną ilość? I jak to jest z wzorem czy jest jakiś uniwersalny czy można wybrać swój bez ich logo lub też zmienić kolor?

Napisano

Na tej stronie sprzedają pojedyncze komplety czy trzeba zamawiać minimalną ilość? I jak to jest z wzorem czy jest jakiś uniwersalny czy można wybrać swój bez ich logo lub też zmienić kolor?

Witam,

sprzedają pojedyncze komplety, najlepiej napisać i zapytać o dostepność itd. Uważam, że za te pieniążki, to naprawde dobry wybór :-)

Mam dwa komplety od nich i wkładka jest rewelacyjna i najważniejsze że produkt jest Europejski a nie z Chin 

http://vika-sport.pl/

Witam,

venom2000, uważam, że jest to produkt jak najbardziej z Chin.

Proszę zobacz, ile kosztują orginalne stroje: www.bobshop.com

Napisano

Proszę zobacz, ile kosztują orginalne stroje
Wiem ile kosztują oryginalne stroje,nigdzie nie napisałem że to są oryginały,są to repliki bardzo dobrej jakości i nie są z Chin,metki są wszyte że jest to produkt z UE .
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Co sądzicie o ubraniach firmy Rapha ???? ( grupa sky ) . Chce sobie kupić koszulkę Jersey i spodenki na lato ale wcześniej nie spotkałem sie z ta marka

Napisano

Po swoich perypetiach z ubraniem na rower wybrałem Danielo. Zapłaciłem za spodenki,koszulkę i skarpety coś ok. 450 zł ale sobie chwalę i z doświadczenia nie tylko z odzieża kolarską śmiem twierdzić, że jak coś jest tanie to nic nie warte. Chyba, że jest jakaś wyprzedaż to już inna sprawa.

Napisano

Co sądzicie o ubraniach firmy Rapha ???? ( grupa sky ) . Chce sobie kupić koszulkę Jersey i spodenki na lato ale wcześniej nie spotkałem sie z ta marka

Bardzo dobra firma. Jeśli tylko Ciebie stać (spodenki 1000 zł, koszulka 500 zł - oczywiście oryginalne, a nie podróbki za grosze) to można śmiało brać.

Napisano

Darek14 Dzieki za odpowiedz . Właśnie złożyłem zamowienie z ich strony i tak jak pisałeś ceny kosmiczne . Za koszulkę spodenki i skarpetki wyszło podobnie jak pisałeś . Zobaczymy czy warto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...