opiate Napisano 21 Maja 2015 Napisano 21 Maja 2015 Witam, Zamówiłem na słynnym portalu aukcyjnym kółka do przerzutki Shimano Alivio RD-M430. Otrzymałem kółka do RD-M773. Mniejsza o to czy jest to pomyłka sprzedawcy, nie będę dociekał bo jeszcze każą sobie je odesłać (są 2x droższe i na łożyskach kulkowych). Pytanie, czy będą one z moją przerzutką współpracować. Z tego co czytałem RD-M773 jest przerzutką 10-cio rzędową, a RD-M430 9-cio. Łańcuch którego używam jest 8-io rzędowy. Wiem że najlepiej założyć i sprawdzić, ale może ktoś ma jakieś doświadczenia w tej kwestii. Czy łańcuch, z racji tego że jest szerszy od łańcuchów 9 i 10 rzędowych (większa szerokość rolki), nie będzie ocierał o ramiona wózka lub za mocno telepał się na boki po kółkach.
Root Admin Mieciu Napisano 21 Maja 2015 Root Admin Napisano 21 Maja 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.