Mod Team bogus Napisano 19 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Już się pogubiłem w tym temacie. Ile masz kasy na ten rower w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdanek734 Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Najwięcej mogę wydać 750 zł, ale to i tak przekracza trochę mój budżet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klk553 Napisano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Witam ponownie. Poszukuje rower dla mojego ojca ok 50 lat. Ważne aby był to mtb. Rower maxymalnie ma kosztować do 600zł. Alu rama. I aby rower nie był bardzo ciężki. Rower może posiadać słaby amortyzator bo i tak będzie wymieniany na xcr'a który leży u mnie w szafie. Pytanie się pojawia tutaj takie czy opłaca się tego krossa kupować? : http://allegro.pl/item541047227_eksporowy_...azja_acera.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gilgamesz Napisano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Za te cenę raczej nic lepszego nie kupisz.W zasadzie z nówek, to w rachubę wchodzi jeszcze Hexagon 3 lub 4.Jeśli rozmiar pasuje(19' ?), to brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klk553 Napisano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 A ten z allegro jak się ma do hexagona v3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.