MartinH Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Wybieram się w najbliższym czasie w Beskid Wyspowy, mam zamiar zaliczyć najważniejsze szczyty jak Mogielica, Ćwilin czy Luboń Wielki. Interesuje mnie jakaś kwatera aby można było bez problemu zaliczyć z jednego miejsca wszystkie te szczyty (oczywiście nie jednego dnia, wypad planuję na 3-5 dni) i zamknąć się w pętli ok. 50 km. Z początku myślałem o miejscowości Jurków, ale na Luboń już robi się większa pętla, a chciałbym jak najwięcej jeździć po szlakach, a nie asfaltem. Teraz wpadł mi do głowy pomysł z Kasiną Wielką? Może ktoś może coś polecić? Ewentualnie ma sprawdzony nocleg? wyżywienie mnie nie interesuje bo o to jestem w stanie zadbać we własnym zakresie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Marcin jedz sobie najlepiej do Szczawy bo będziesz miał blisko w Gorce i to co chcesz zrobić. Kasina też jest niezła bo jest obok jeszcze Lubomir i Łysina. Kwater trochę jest więc bez trudu znajdziesz na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 20 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Ze Szczawy jest już trochę daleko na Luboń, Gorce odpuszczam bo jest plan na długi weekend czerwcowy, a tam będzie pewnie tłum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Luboń i tak pasuje Ci czymś zrobić bo to niezbyt długa jazda jest. Do wjazdu tylko od strony "Zakopianki". Tak czy inaczej pod nosem masz Rabkę i Stare Wierchy. Potem Tabołów i szybki zjazd do Mszany. Taka pętla już jest dość ciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.