Bobson77 Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Witam serdecznie, kupiłem nową szosę, Meride Sculture 400 i chciałbym stary rower (z tematu) przerobić na przełajowy. Nie chciałbym nowego zajeżdżać na szutrze itp. Teraz moje pytanie, czy to da się w ogolę wykonać ?. Jestem totalnym amatorem jeśli chodzi o takie sprawy, chciałbym poznać opinie fachowców. http://www.rowerymerida.pl/produkt600/race-880-16-rower-merida.html pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Wrzuć po prostu jak najszersze się da przełajowe oponki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobson77 Napisano 20 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Tak chciałem zrobić na początku, sprzedawca w sklepie mnie kompletnie zmylił, nawijał coś o tarczowych hamulcach i innych przerzutkach, zdołowałem się i wolałem napisać tutaj No nic, dzięki za szybką odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuczek222 Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Przy dobrych wiatrach, wsadzisz 28 o ile hamulce pozwolą, które i tak szybko się zapchają. Przełaju z tego nie zrobisz. Moja rada Sprzedaj tą ramę i kup przełajową np. accenta, przełóż graty dokup hamulce i opony i masz przełaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.