Adrian666 Napisano 19 Maja 2015 Napisano 19 Maja 2015 Czy mozna samemu naprawic przekręconą sprezyne gornej główki 0oniewaz hak sie wygrywil podczas jazdy i przerzudka zawacila o kasete .w przeruce deore za 121zł.
venom6 Napisano 20 Maja 2015 Napisano 20 Maja 2015 Witam, miałem ten sam problem shimano m772, po paru próbach zamontowania sprężyny wyrobił się otwór w którym była zamocowana, potem skrzywiła się sama sprężyna, musiałbyś wymienić sprężynę, z tego co się orientowałem to nie sprzedają ich samych, ale może się mylę. niestety sprawa nie jest łatwa, u mnie skończyło się na nowej przerzutce, za 200 masz już xt polecam m771 moim zdaniem lepsza niż m772 (shadow).
Mod Team Pixon Napisano 20 Maja 2015 Mod Team Napisano 20 Maja 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.