boobs Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Witam poszukuje przedniego amortyzatora z mocowaniem na hamulec tarczowy, koło 26". Najlepiej w cenie do 200zl, może być uzywany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Za 200zł nie dostaniesz amortyzatora tylko uginacz. W szafie zalega mi xcm hlo pod koło 26" i tarcze, jak jesteś zainteresowany to wal na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boobs Napisano 20 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 witam ponownie, zależy mi na kupnie czegoś na wzór uginaczy/amortyzatorow co dostaje się przy kupnie kellys'ow giant'ow oraz kross'ow w przedziale cenowych 1000-1500 co można za to kupić coś rozsądnego? rowerek Giant XTC2 kupiłem go z oryginalnym amorem, jednak pozniej okazało się że coś jest tego pęknięte przy takim "łączeniu" i ziomek wsadził mi jakieś gówno od starego roweru, ledwo działa i do tego szpeci jak dla mnie ten piękny sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Najlepiej poszukaj choc SR XCR, o niebo lepsza praca niz XCT czy XCM. Nic innego nie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boobs Napisano 20 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 A możecie mi powiedzieć co seryjnie siedzi w roweruch mtb w przedziale 1-1.5k i czy warto w ogóle na to spojrzeć? Pewnie nie wielu tutaj interesuje sie sprzętem w moim przedziale cenowym, no ale coz nie każdy ma górę siana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Uginacze klasy xct/xcm, czasem jeszcze gorsze Suntoury 3030 i podobne czy Zoomy czyli najtańsze chińczyki. W tym budżecie rower ma tylko wyglądać jak MTB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.