aza9 Napisano 19 Maja 2015 Napisano 19 Maja 2015 Witam, niedawno kupiłem szosę Batavus Criterium taką jak tu : http://westbikeshop.nl/wp-content/uploads/2015/03/2014-12-19-Batavus-Criterium-1.jpg Mam pytanie czy opłaca się przerobić taki rower na ostre koło ? Jaki jest koszt takiej operacji ? Zawsze chciałem mieć ostre, ale dopiero będę sie na nim uczył jeździć dlatego chciałbym mieć w rowerze piastę flip-flop. Proszę o odpowiedzi ! Pozdrawiam
Mod Team Pixon Napisano 19 Maja 2015 Mod Team Napisano 19 Maja 2015 Osprzęt zużyty, ze chcesz go już ściągać i zakładać ostre koło? Sądząc po zdjęciach wygląda bardzo przyzwoicie. Czy chcesz iść za szerzącą się modą na ostre koło i panny wyrywać na ulicy... ?
aza9 Napisano 19 Maja 2015 Autor Napisano 19 Maja 2015 Nie, osprzęt jest w dobrym stanie poprostu chce spróbować czegoś nowego, a poza tym jeżdżę nim tylko w mieście i wydaje mi się, że to, ostre będzie dobrym pomysłem. Poza miasto biorę mtb. I chodzi mi rówież o tak naprawdę główny cel tego tematu czyli czy widełki i tylny hak bedą odpowiednie do budowy ostrego i czy taka a nie inna konstrukcja zmienia coś w budowie względem haków otwartych do tyłu ?
Mod Team Pixon Napisano 20 Maja 2015 Mod Team Napisano 20 Maja 2015 Możesz na tym zbudować ostre. Nie ma tu żadnych przeciwwskazań. Ja bym dojechał najpierw ten napęd, a dopiero później przesiadł się na ostre. No ale twoja kasa.
aza9 Napisano 20 Maja 2015 Autor Napisano 20 Maja 2015 Szczerze mówiąc jeszcze chce trochę pośmigać na tym napędzie ale żeby go zajechać to chyba z 3 lata. Dziękuje za odpowiedzi !
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.