lukaszk Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Witam, mam zamiar zrobić wycieczkę rowerową właśnie ze Szczecina do Międzyzdrojów (wstępnie). Nigdy nie planowałem takich tras dlatego chciałem zapytać o rady. 1. Nie chcę jechać głównymi drogami, może być szutr, asfalt, drogi leśne itp. żadnych bardzo piaszczystych terenów (opony to 26" schwalbe mondial) 2. Chciałbym zrobić postój na noc w którejś miejscowości po drodze (motel w Wolinie?) 3. Oczywiście trasę chciałbym poprowadzić miejscami najbardziej atrakcyjnymi (Wolin? Rezerwat Uroczysko? Zalew Szczeciński? coś jeszcze?) PS: to jest wyprawa w jedną stronę na 2 dni, z postojem i tylko jednym plecakiem z najpotrzebniejszymi rzeczami. Na miejscu będzie czekać na mnie dziewczyna z samochodem więc. PS2: w sumie to nie muszą być Międzyzdroje. Inne warte miejscowości będące końcowym przystankiem też mogą być. To jak? Pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Maja 2015 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Jechałem do Między zdrojów od innej miejscowości (moja trasa na PM mogę dać) - nie chce za bardzo zdradzać gdzie dokładnie mieszkam Co do tej trasy - to po co Ci nocka ? To nawet 100 km nie będzie ... więc spokojnie robisz to w jeden dzień. No chyba, że Ci zalezy miasto pozwiedzać to owszem. Ciekawie by bylo jechać na Police i przez Niemieckie wioski, zwiedzić te duże jezioro Zalewu Szczecińskiego i wyjechać od strony Świnoujścia, promem na drugą stronę i wolin i to co obok jest. Międzyzdroje i okoliczne miejscowości. Polecam popatrzeć po mapie jakbyś miał ewentualnie jechać i szykując się do trasy poznawać te drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszk Napisano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 No to poproszę trasę na PM. Trasa z nocką bo własnie chcę pozwiedzać z aparatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.