Skocz do zawartości

Red Bull z allegro co o tym sądzicie ?

darekk28

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

D..py nie urywa. Osprzęt ok ale wszystko juz ma swoje najlepsze lata za sobą. Trzeba by zweryfikować na miejscu stopień zużycia i stan poszczególnych części.

Napisano

z tego co usłyszałem od faceta po rozmowie to kompletny laik rowerowy. Rower uzywał głównie do jak to sam określił lansu na miasto z kobieta wiec rower nie powinien byc zakatowany w dodatku amortyzator przedni wygląda na całkiem nowy teraz tylko pytanie jak rama i co to wogole jest za rama ponieważ ja nigdy sie z tą marką nie spotkałem i nie wiem czy to jest bardzo stary model czy tez nie 

mam jeszcze dwa inne rowery na oku nie wiem co za bardzo wybrac czy byli byscie tak mili by pomoc wybrac upragniony rower :D i ruszyc na trasy :) 

Napisano

no to czekamy na linki Twoich targetów.

Pozwolę sobie przekleić tutaj mój post z innego wątku, bo w sumie w 3 wątkach pytałeś o ten rower:

"Dziwnym wydaje się fakt że chłopak sprzedaje fulla, na bardzo dobrym osprzęcie i kupił go tylko do rekreacyjnej jazdy po drodze i ścieżkach   :icon_lol: Zwłaszcza, że jest z pięknych górzystych rejonów Karpacza i Jeleniej Góry, tam jest gdzie poszaleć i poskakać. Poza osprzętem przyjrzałbym się bardzo dokładnie ramie bo bez osobistej weryfikacji (polegając tylko na zdjęciach i rozmowie ze sprzedającym) można się nieźle nadziać. Jeśli jesteś z tych rejonów to wolałbym podjechać i oglądnąć dokładnie niż ryzykować zakup używki przez neta. Oczywiście nie znaczy to że ten egzemplarz nie jest wart swojej ceny jeśli rama i osprzęt jest ok"

Napisano

z tego co usłyszałem od faceta po rozmowie to kompletny laik rowerowy. Rower uzywał głównie do jak to sam określił lansu na miasto z kobieta wiec rower nie powinien byc zakatowany w dodatku amortyzator przedni wygląda na całkiem nowy teraz tylko pytanie jak rama i co to wogole jest za rama ponieważ ja nigdy sie z tą marką nie spotkałem i nie wiem czy to jest bardzo stary model czy tez nie 

mam jeszcze dwa inne rowery na oku nie wiem co za bardzo wybrac czy byli byscie tak mili by pomoc wybrac upragniony rower :D i ruszyc na trasy :)

To dość stary model produkowany przez firmę ROSE. komponenty teoretycznie fabryczne, ale model ma dobre 10 lat myślę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...