darekk28 Napisano 18 Maja 2015 Napisano 18 Maja 2015 Mam zamiar kupic rower Red bull tylko mało a szczerze to wogole nic nie wiem o tej marce na dole podaje link do niego i prosze o rade co o nim sadzicie i czy jest warty swojej ceny. Z góry dzieki wszystkim za dopowiedzi to dla mnie bardzo wazne poniewaz chce go kupic juz w srode. http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=3a3b41ddaf2769d5
darekk28 Napisano 18 Maja 2015 Autor Napisano 18 Maja 2015 dodałem inny link bo rowerku juz na allegro nie ma w takim tez razie link nie działa
rzezniol Napisano 18 Maja 2015 Napisano 18 Maja 2015 No to sorry ... ale przy tym natłoku informacji możemy ci powiedzieć nic tylko "Red Bull doda ci skrzyyyydeł" Pozdro
darekk28 Napisano 18 Maja 2015 Autor Napisano 18 Maja 2015 http://allegro.pl/rower-red-bull-cc-werks-xt-i-magura-louis-okazja-i5349749801.html teraz moze bedzie wiecej informacji
malutki Napisano 18 Maja 2015 Napisano 18 Maja 2015 D..py nie urywa. Osprzęt ok ale wszystko juz ma swoje najlepsze lata za sobą. Trzeba by zweryfikować na miejscu stopień zużycia i stan poszczególnych części.
darekk28 Napisano 18 Maja 2015 Autor Napisano 18 Maja 2015 z tego co usłyszałem od faceta po rozmowie to kompletny laik rowerowy. Rower uzywał głównie do jak to sam określił lansu na miasto z kobieta wiec rower nie powinien byc zakatowany w dodatku amortyzator przedni wygląda na całkiem nowy teraz tylko pytanie jak rama i co to wogole jest za rama ponieważ ja nigdy sie z tą marką nie spotkałem i nie wiem czy to jest bardzo stary model czy tez nie mam jeszcze dwa inne rowery na oku nie wiem co za bardzo wybrac czy byli byscie tak mili by pomoc wybrac upragniony rower i ruszyc na trasy
yhootek Napisano 18 Maja 2015 Napisano 18 Maja 2015 no to czekamy na linki Twoich targetów. Pozwolę sobie przekleić tutaj mój post z innego wątku, bo w sumie w 3 wątkach pytałeś o ten rower: "Dziwnym wydaje się fakt że chłopak sprzedaje fulla, na bardzo dobrym osprzęcie i kupił go tylko do rekreacyjnej jazdy po drodze i ścieżkach Zwłaszcza, że jest z pięknych górzystych rejonów Karpacza i Jeleniej Góry, tam jest gdzie poszaleć i poskakać. Poza osprzętem przyjrzałbym się bardzo dokładnie ramie bo bez osobistej weryfikacji (polegając tylko na zdjęciach i rozmowie ze sprzedającym) można się nieźle nadziać. Jeśli jesteś z tych rejonów to wolałbym podjechać i oglądnąć dokładnie niż ryzykować zakup używki przez neta. Oczywiście nie znaczy to że ten egzemplarz nie jest wart swojej ceny jeśli rama i osprzęt jest ok"
paulsen Napisano 20 Maja 2015 Napisano 20 Maja 2015 z tego co usłyszałem od faceta po rozmowie to kompletny laik rowerowy. Rower uzywał głównie do jak to sam określił lansu na miasto z kobieta wiec rower nie powinien byc zakatowany w dodatku amortyzator przedni wygląda na całkiem nowy teraz tylko pytanie jak rama i co to wogole jest za rama ponieważ ja nigdy sie z tą marką nie spotkałem i nie wiem czy to jest bardzo stary model czy tez nie mam jeszcze dwa inne rowery na oku nie wiem co za bardzo wybrac czy byli byscie tak mili by pomoc wybrac upragniony rower i ruszyc na trasy To dość stary model produkowany przez firmę ROSE. komponenty teoretycznie fabryczne, ale model ma dobre 10 lat myślę...
lajtspid Napisano 20 Maja 2015 Napisano 20 Maja 2015 Rower nie wygląda na katowany, ale to już lekko oldschoolowy sprzęt.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.