KoBeNH27 Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Jaka jest różnica (oprócz ceny i wagi) między tymi dwoma pedałami? Czy warto dopłacać do 540 (prawie dwa razy droższe :!!: )? Patrząc na zdjęcia najbardziej rzucają się w oczy inne osie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzer Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Wg mnie oplaca sie brac 540 chociazby ze wzgledu na wage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KONAbiker Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Jak masz kase, to weź 540 - wolniej łapią luzy, i sa solidniejsze. Ja aktualnie mam taki problem, że chce zlikwidować luz w moich 520, ale jest tam taka plastikowa nakrętka - w 540 jest np aluminiowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoBeNH27 Napisano 31 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Jak masz kase, to weź 540 - wolniej łapią luzy, i sa solidniejsze. Ja aktualnie mam taki problem, że chce zlikwidować luz w moich 520, ale jest tam taka plastikowa nakrętka - w 540 jest np aluminiowa. Czytałem twój temat. Jak będę kupował to pewnie 540 ale na razie się zastanawiam (czytaj brak kasy ). Jak się znajdzie to system zakupie. Wg mnie oplaca sie brac 540 chociazby ze wzgledu na wage. Aż takim maniakiem lekkości nie jestem . Bardziej do mnie przemawia ta nakrętka bo solidniejsza. Posiadaczy PD-M540 prosiłbym o opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KONAbiker Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A może kupiłbyś sobie ritcheye? To jest kultowa firma, kolega ma jakies stare - kupił używki, ale służą mu do dzisiaj i jest spoko, na bike-center są chyba za 120 jakieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoBeNH27 Napisano 31 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Jak napisałem czas mam. Firma dla mnie obca, pierwsze słyszę. Pomyśle, poczytam recenzje, wybiorę najbardziej odpowiednie dla mnie. Dzięki za sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KONAbiker Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Dokładniej chodziło mi o te - http://bike-center.home.pl/product_info.ph...products_id=294 Jak juz wspomniałem kolega kupił juz ponad rok temu jakies stare używane ritcheye, tylko jego to są chyba wcs'y, jeździ na nich do dzisiaj i raczej nie śpieszy mu sie z wymianą. A teraz cos dla maniaków lekkości - porównajcie wagę tych ritcheyów i 540:D Cena też jest niższa. Więc chyba to sa pedaly godne uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.