Skocz do zawartości

[Plecak] Poniżej 30L z Kieszenią na Laptopa.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.
Mam Wisport Whistler 35L od paru lat i uważam, że jest to genialny plecak w teren. Przy odpowiednim zapakowaniu 3 dni na pustyni lub na biegunie wytrzymam zależy gdzie mnie zrzucą. Do pracy natomiast nie do końca się sprawdza, jest duży więc do jazdy słabo się sprawdza oraz podstawowy problem to brak kieszeni na laptopa.
Tak więc szybkie pytanko - znajdę powiedzmy taki plecaczek tylko mniejszy z kieszenią na lapka?? Z "must have": dobra wentylacja na plecach, pas na klatkę piersiową, cordura, mniej niż 30L, kieszeń na laptopa (środkowa odpada) a najlepiej przegroda wewnątrz głównej komory oraz zewnętrzna kieszonka na pierdoły. Ogólnie ma pomieścić lapka 14 cali, ciuchy na zmianę do pracy, parasolkę, zasilacz do laptopa, 2 power banki, kilka kabli, trochę narzędzi (szczypce, śrubokręt i inne do elektroniki) i podstawowe kosmetyki. Tak więc nie widzę potrzeby więcej jak 20-25L ale dobrze zagospodarowane. Patrzyłem po małych od Wisport ale nie mają przegrody na laptop.
Jakby ktoś kojarzył coś w tym klimacie to będę wdzięczny za jakiegoś linka. Dzięki.

Fajny ale zapomniałem dodać, że max do 200zł. :laugh:  Nie musi to być konkretnie rowerowy plecak. Za tego Whistlera dałem 400zł i nadal po 4 latach nie znalazłem lepszego plecaka w teren więc myślę, że coś do 2 stówek uda się znaleźć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...