Chamelleon Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Witam.Mam Wisport Whistler 35L od paru lat i uważam, że jest to genialny plecak w teren. Przy odpowiednim zapakowaniu 3 dni na pustyni lub na biegunie wytrzymam zależy gdzie mnie zrzucą. Do pracy natomiast nie do końca się sprawdza, jest duży więc do jazdy słabo się sprawdza oraz podstawowy problem to brak kieszeni na laptopa.Tak więc szybkie pytanko - znajdę powiedzmy taki plecaczek tylko mniejszy z kieszenią na lapka?? Z "must have": dobra wentylacja na plecach, pas na klatkę piersiową, cordura, mniej niż 30L, kieszeń na laptopa (środkowa odpada) a najlepiej przegroda wewnątrz głównej komory oraz zewnętrzna kieszonka na pierdoły. Ogólnie ma pomieścić lapka 14 cali, ciuchy na zmianę do pracy, parasolkę, zasilacz do laptopa, 2 power banki, kilka kabli, trochę narzędzi (szczypce, śrubokręt i inne do elektroniki) i podstawowe kosmetyki. Tak więc nie widzę potrzeby więcej jak 20-25L ale dobrze zagospodarowane. Patrzyłem po małych od Wisport ale nie mają przegrody na laptop.Jakby ktoś kojarzył coś w tym klimacie to będę wdzięczny za jakiegoś linka. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 18 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 http://www.szumgum.com/plecak-rowerowy-deuter-giga-bike-rozne-kolory.html Gdzieś w specyfikacji pisali o 28l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chamelleon Napisano 18 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Fajny ale zapomniałem dodać, że max do 200zł. Nie musi to być konkretnie rowerowy plecak. Za tego Whistlera dałem 400zł i nadal po 4 latach nie znalazłem lepszego plecaka w teren więc myślę, że coś do 2 stówek uda się znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz231 Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Poszukaj na www.sherpa.pl teraz maja 50% znizki na plecaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlod123 Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Masz jakiegoś linka do promocji w sherpie? Nie mogę znaleźć ani informacji o promocji, ani aż tak dużych przecen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chamelleon Napisano 23 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Chwilowo odkładam zakup plecaka bo pojawiły się nowe wydatki i priorytet plecaka spadł ale w przeciągu kilku tygodni myślę wznowić poszukiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Masz jakiegoś linka do promocji w sherpie? Nie mogę znaleźć ani informacji o promocji, ani aż tak dużych przecen. Na głównej stronie masz wielki baner. Promocja jest na wybrane plecaki Deuter. Tylko że to nie jest promocja 50% a DO 50% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.