Qkisek Napisano 17 Maja 2015 Napisano 17 Maja 2015 Witam serdecznei Tak jak w temacie szukam naprawdę mocnej o reczy to jazdy w lesie Rozpoczynam swoja przygode z maratonami MTB, plus sporo jezdze treningowo, i dlatego chcialbym sie dowiedziec jaka zakupic obrecz na tylko kolo, aby byla naprawdę wytrzymala. Wiadomo moja waga, podjazdy zjazdy , kamienie, jakies male skoki itp Czy koledzy i kolezanki pomoga ?? Z gory dziekuje i pozdrawiam
dawid Napisano 17 Maja 2015 Napisano 17 Maja 2015 Bierz DT e512, w miare tania, szeroka, wytrzymala, latwa do konwersji na bezdetke. jedynie trudno dostepna, ale moze gdzies bede mieli ja na stanie
seraph Napisano 17 Maja 2015 Napisano 17 Maja 2015 Podpisuję się pod przedmówcą i DT Swiss 533D rękami i nogami
Qkisek Napisano 17 Maja 2015 Autor Napisano 17 Maja 2015 A jeszcze jedno pytanie Fakt. Obrecz wydaje sie fajna i mocna A powiedzcie mi jeszcze jakie do tego dobrac szprychy ?? Czy tez wystapuja jakies mocniejsze ??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.