Manitexx Napisano 17 Maja 2015 Napisano 17 Maja 2015 Cześć! Jestem posiadaczem takiego rowerku : http://www.giant-bicycles.com/pl-PL/bikes/mountain/199/27896/ Oprócz niego posiadam również nowy rower szosowy. Z racji tego, że lubię również jeździć po lasach/polanach naszła mnie myśl aby lekko zmodernizować stary rower. Czy takie coś jest opłacalne ? Do tej pory kupiłem opony schwalbe smart sam oraz siodełko wtb laser v. Rower jest sprawny, serwisowany co roku: niedawno wymieniona kaseta, korba oraz łańcuch Pozdrawiam
Manitexx Napisano 19 Maja 2015 Autor Napisano 19 Maja 2015 Widzę dużo chętnych To może zadam konkretne pytania. 1. Jaki efekt będzie miała zmiana kół ? Obecne mają ponad 7 lat i wydaje mi się, że działają dobrze 2. Czy napęd(przerzutki, korba,manetki) można modernizować częściami czy wszystko na raz 3. Jaki amortyzator do 600 zł ? 4. Co sądzicie o tej ramie ? Wytrzyma te 3-4 lata jeszcze ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.