gumma Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Zamierzam zakupić pierwszy kask rowerowy,po wizytach w sklepach i przymiarkach znalazłem dla siebie coś takiego:http://www.met-helmets.com/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=76&Itemid=901&lang=en czy ktoś używa takiego,proszę o opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxWODNIKxxx Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Jak miałeś okazję przymierzyć i pasuje to czemu się zastanawiasz nad kupnem?.Ja niestety nie miałem tej możliwości i musiałem kupić w trochę w ciemno,na szczęście kask pasuje a sam się zastanawiałem nad Met Terra bo jest dość fajny i można go kupić taniej niż mój obecny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumma Napisano 18 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 kupiony ,dzięki zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.