bzyko Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Osobiście uważam, że lepiej mieć zapasową dętkę i pompkę a niżeli łatki, z tymi różnie bywa, Łatki są OK, a dętki nimi naprawione w 100% sprawne ale...najlepiej naprawia się je później w domu, na spokojnie. W trasie pod presją czasu, deszczu, miejscowych dresów czy szczekającego psa itp, itd - to zgodzę się - że różnie z tym bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATEUSZWI Napisano 30 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Dotarłem Panowie, z mocnymi wiatrami bocznymi ale jestem, 6,5h jazdy, radość dziewczyny i moja. 143km wyszły, zmęczenia w sumie większego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AveS Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 No to teraz już z górki Sam teraz wiesz, że te 140km to nie takie straszne jak je malują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATEUSZWI Napisano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 No dokładnie Jeszcze kilka wypadów i można zwiększać dystans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.