rmn1 Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Witam, mam dwa rowery z czego muszę zostawić sobie jeden a jeden znajdzie niestety nowego kupca. Po lewej części z Garego, po prawej ze Speca. Te ze speca mają znikomy przebieg, rower jest prawie nowy. tzn. 500-1000km. Na kolor pomarańczowy zaznaczam co bym zostawił w specu, na niebieski co zostawił w GF. Może ktoś ma jakieś spostrzeżenia, propozycje. A może wszystko dobrze obmyśliłem? Rama: GF G2 29" Geometry, size 19"-------------------------------- Spec Camber 29 2013 (chyba) Widelec: Fox F29 80 RL ------------------------------------------------ Recon Gold TK 100 Manetki (shifters): Sram x7--------------------------------------------- Shimano Alivio M430 Rapidfire Plus Przednia przerzutka: Sram X.9---------------------------------------- Shimano SLX M660E Tylna przerzutka (derlr, rear): Sram X-9---------------------------- Shimano XT M772 Shadow, długi wózekKaseta (cassette): Shimano XT -------------------------------------- Shimano HG30, 11-34 z., 9 b. Łańcuch (chain): Connex x9 gold------------------------------------- KMC X-9 Piasta przód: Shimano M65-------------------------------------------- Koła ze Speca Piasta tył: Novatec (tylko jaka?)--------------------------------------- Koła ze Speca Obręcze: Bontrager Ranger disc 29" rims, 32h-------------------- Koła ze Speca Opony : Bontrager XDX, 29x2.1 (53/51), tubeless ready------- Opony ze Speca ------------------- Crossmark 29 Korby: XT-M760 -----------------------------------------------------------Shimano M430, 44-32-22 z.Pedały (pedals): Accent Lithium---------------------------------------- Platformy ze SpecaSiodło (seat): WTB Devo ------------------------------------------------ siodło ze Speca (grubsze) Sztyca: Boplight Team 27,2x400 -------------------------------------- sztyca ze Speca Zacisk sztycy (seatpost clamp): BBB ---------------------------------zacisk ze Speca Kierownica: Easton Monkey Lite karbon ---------------------------- kierownica szeroka, płaska bardziej ze speca Mostek: WCS 100mm ----------------------------------------------------mostek ze Speca 105mm Chwyty: Boplight Team--------------ESI -------------------------------gripy ze speca Top cap: Ritchey Carbon-------------------------------------------------cap ze Speca Hamulce (brakes):SLX te z prostopadłym tłoczkiem -------------Avid Elixir 3 SL Tarcze (brake discs): XT na pająku ---------------------------------- HS1 Dobrze to obmyśliłem? Opony, gripy, kierownicę dostałem w prezencie więc muszę to zabrać do Speca. Siodełko moje chyba bardziej mi pasuje. Zrobiłem teraz 40km na siodełku Speca i tak sobie... Hamulce chyba wole Shimano, są bez problemowe więc po co zmieniać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi