ToMaSh_ŁdZ Napisano 31 Lipca 2006 Napisano 31 Lipca 2006 Witam !! Bylem juz kiedys zarejestrowany na 4um, lecz moje dawne konto chyba przestalo istniec dlatego tez postanowilem sie zarejestrowac ponownie... Ponizej przedstawiam wam filmik, ktory jest w sumie pierwsza moja powazniejsza produkcja... Mam nadzieje, ze wszystkim sie spodoba, aktualnie kazda z przedstawionych na filmiku osob podniosla troche swoj poziom jazdy wiec w nastepnej czesci na pewno bedzie mozna obejzec wiecej rzeczy... http://video.google.com/videoplay?docid=8722042089442501992 lub http://www.youtube.com/watch?v=6auK1slieiM Pozdrawiam wszystkich !! :twisted:
Ciastkorz Napisano 31 Lipca 2006 Napisano 31 Lipca 2006 ładne nawet tylko ten miedzy tymi autami .... och ja bym sie tak bał. Trialowcow lepszych widzialem ale jak mowisz ze sie polepszyli to czekam na nastepna edycje.. tylko juz bez tych motorow :P pozdrower
Blitzer Napisano 31 Lipca 2006 Napisano 31 Lipca 2006 eee tam mi sie podoba Nawet fajne. Fakt ze nie jest to "full profeska" ale jest dobrze Czekamy na next episode...
ToMaSh_ŁdZ Napisano 31 Lipca 2006 Autor Napisano 31 Lipca 2006 A co rozumiecie pod pojeciem "full profeska" ??
MarcinKowalczyk Napisano 31 Lipca 2006 Napisano 31 Lipca 2006 A co rozumiecie pod pojeciem "full profeska" ?? Ful proferska czyli taka na tym posiomie co w extreme tv puszczaja;) oewnie o to im chodzili
Mody Napisano 31 Lipca 2006 Napisano 31 Lipca 2006 Mnie sie podoba Jak bedzie czesc II to daj znac pozdro
edir Napisano 31 Lipca 2006 Napisano 31 Lipca 2006 A co rozumiecie pod pojeciem "full profeska" ?? - dobry reżyser - odpowiedni montaż - dzwięk - i obowiązkowo karetka w ekipie :]
MaciekBora Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 Spoko filmik! Tylko więcej tego kolesia co robi konkretne tricki, ten ziom co fika salta też jest ok, a mniej jeżdżenia na jednym kole, bo to już nikogo nie kręci
Schwefel Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 Dobry filmik, jedyny minus to muzyka ocenzurowana.
DamianYukon Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 ta YAMAHA DT mi siem podoba ogolnie filmik OK ale nie przepadam za tym stylem jazdy ale popatrzec nie zaszkodzi:)
h0lek Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 Spoko filmik i fajne fikołki ^^ Powodzenia w dalszym kręceniu filmów.
Mody Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 A ja sie pochwale i powiem ze te fikolki tez umiem Ale to tam nic ,najbardziej chcialbym sie nauczyc triku zwanego endo (jazda na przednim kole) zawsze mi sie to podobalo i super jak dla mnie wydlada. A manual tez mi sie podoba. Ale manual raczej do rowerkow z opuszczonym siedzonkiem i niska ramka. A endo to chyba na wszystkim pasuje no moze nie calkiem do szosy pozdro
MatMax Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 Filmik fajny...tyko jak dla mnie to mogłoby być mniej motorów, a więcej trialu
Pikul Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 Nic specjalnego, można powiedzieć że filmik przeciętny, umiejętności również...
ToMaSh_ŁdZ Napisano 2 Sierpnia 2006 Autor Napisano 2 Sierpnia 2006 Nic specjalnego, można powiedzieć że filmik przeciętny, umiejętności również... rozumiem, ze Ty to wszystko robisz o wiele lepiej...
Mody Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 rozumiem, ze Ty to wszystko robisz o wiele lepiej... I o wiele wiecej pewnie umie trikow
pavlitto Napisano 9 Sierpnia 2006 Napisano 9 Sierpnia 2006 filmyk naprawdę super, tylko mi troszkę tej DT szkoda i wogóle wszystko jest zaje****e. czy wy ćwiczycie le pakour'a że umiecie takie obroty?
ToMaSh_ŁdZ Napisano 9 Sierpnia 2006 Autor Napisano 9 Sierpnia 2006 swego czasu chodzilismy w kilka osob na specjalna sale gimnastyczna, ale jakos mi minela ochota po kilku urazach, reszta dalej smiga i o to efekty...
Otter Napisano 10 Sierpnia 2006 Napisano 10 Sierpnia 2006 No nieźle nieźle przydało by sie więcej hopów tu i tam zamiast tych motórów Gdzie przeważnie smigacie ?
ToMaSh_ŁdZ Napisano 13 Sierpnia 2006 Autor Napisano 13 Sierpnia 2006 Pomnik kolo Lisciastej, blaszak na Zgierskiej, tesco na balutach i tak dalej... A co chcesz sie kiedys przylaczyc ?
Jakub85 Napisano 13 Sierpnia 2006 Napisano 13 Sierpnia 2006 FIlm zajefajny-dobre łódzkie klimaty Czasem jak jeżdże na radogoszcz to widzę jak śmigacie przy pomniku. Szacun Pozdro i czekam na kolejne odcinki.
jelen Napisano 14 Sierpnia 2006 Napisano 14 Sierpnia 2006 takie se. no trail jak trial fajny jest zawsze, ale motorowstawki to jak dla mnei nuda. widocznie mnie takie cus nie kręci ale trial good:) no te fikołki też ujdą takie 5+/10
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.