Skocz do zawartości

[Filmik]Moja produkcja...

ToMaSh_ŁdZ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam !!

Bylem juz kiedys zarejestrowany na 4um, lecz moje dawne konto chyba przestalo istniec dlatego tez postanowilem sie zarejestrowac ponownie... Ponizej przedstawiam wam filmik, ktory jest w sumie pierwsza moja powazniejsza produkcja... Mam nadzieje, ze wszystkim sie spodoba, aktualnie kazda z przedstawionych na filmiku osob podniosla troche swoj poziom jazdy wiec w nastepnej czesci na pewno bedzie mozna obejzec wiecej rzeczy...

http://video.google.com/videoplay?docid=8722042089442501992

lub

http://www.youtube.com/watch?v=6auK1slieiM

Pozdrawiam wszystkich !! :twisted:

Napisano

ładne nawet tylko ten miedzy tymi autami .... och ja bym sie tak bał. Trialowcow lepszych widzialem ale jak mowisz ze sie polepszyli to czekam na nastepna edycje.. tylko juz bez tych motorow :D:P

pozdrower

Napisano
A co rozumiecie pod pojeciem "full profeska" ??

- dobry reżyser

- odpowiedni montaż

- dzwięk

- i obowiązkowo karetka w ekipie :]

Napisano

Spoko filmik! Tylko więcej tego kolesia co robi konkretne tricki, ten ziom co fika salta też jest ok, a mniej jeżdżenia na jednym kole, bo to już nikogo nie kręci :)

Napisano

A ja sie pochwale i powiem ze te fikolki tez umiem ;)

Ale to tam nic ,najbardziej chcialbym sie nauczyc triku zwanego endo (jazda na przednim kole) zawsze mi sie to podobalo i super jak dla mnie wydlada. A manual tez mi sie podoba. Ale manual raczej do rowerkow z opuszczonym siedzonkiem i niska ramka. A endo to chyba na wszystkim pasuje no moze nie calkiem do szosy :) pozdro

Napisano

filmyk naprawdę super, tylko mi troszkę tej DT szkoda

i wogóle wszystko jest zaje****e. czy wy ćwiczycie le pakour'a że umiecie takie obroty?

Napisano

FIlm zajefajny-dobre łódzkie klimaty :D Czasem jak jeżdże na radogoszcz to widzę jak śmigacie przy pomniku. Szacun :D Pozdro i czekam na kolejne odcinki.

Napisano

takie se. no trail jak trial fajny jest zawsze, ale motorowstawki to jak dla mnei nuda. widocznie mnie takie cus nie kręci :P ale trial good:) no te fikołki też ujdą :)

takie 5+/10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...