kontooo2 Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Szybka piłka, mam możliwość zakupu roweru szosowego author model aura 55 za jakieś 3200 zł. Jest to nowy rocznik 2015 ( cena katalogowa 4399 zł). Znajdę coś lepszego nowego w tej cenie czy brać i sie nie zastanawiać ? http://velo.pl/rowery/szosowe/author/aura-55-2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kforum1 Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Za tą cenę warto,co prawda alu ale za to jest 105,brać jeżeli masz taki budżet przeznaczony za zakup szosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 26 Maja 2015 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Zamówiłem takiego na jutro, po rozgryzieniu przeze mnie rynku ten najlepiej wychodzi cenowo w stosunku do zastosowanych komponentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.