ebej Napisano 15 Maja 2015 Napisano 15 Maja 2015 Witam Od 3 lat dojeżdżam codziennie do pracy 2 x 15 km dziennie, deszcz, śnieg itp. itd. nie ma lekko Niestety, ktoś sobie pożyczył mój rower i muszę się rozejrzeć za nowym. Mój poprzedni rower to był Giant Cypress DX (trekking rozmiar XL) i w sumie byłem z niego zadowolony wytrzymał (oczywiście z regularnym serwisowaniem, wymianami itp.) lata całkiem nieźle. Macie może jakieś propozycje co kupić w granicach 2500 zł? Jeżdżę w 97% czasu po mieście (ścieżki rowerowe, szosa) około 30 km dziennie w każdych warunkach pogodowych (dlatego błotniki na bank są potrzebne), więc znowu myślałem o jakimś trekkingu, ewentualnie innym rowerze nadającym się do takich przebiegów. Mam 193 cm wzrostu, 110 kg wagi i jeżdżę ze średnią prędkością około 25 km/h. Wszelkie rady będą pomocne Dzięki !
Root Admin Mieciu Napisano 15 Maja 2015 Root Admin Napisano 15 Maja 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.