karolzaw96 Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Witam. Jaka piosenka (chyba polska) powstała na podkładzie (albo bardzo podobnym) piosenki Beach Boys - Surfin Usa ? Proszę o pomoc, bo nie daję mi to spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Zabawne o tyle, że sam powyższy utwór został uznany za plagiat A chodzi Ci zapewne o Sexbomba - "Mariola walczy w kisielu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Proszę o pomoc, bo nie daję mi to spać Czyżby puszczali ponownie nieodżałowaną "Balladę o lekkim zabarwieniu..."? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolzaw96 Napisano 16 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Sexbomba - "Mariola walczy w kisielu". Dzięki wielkie Masz u mnie wielkie, bezalkoholowe piwo :3A plagiat, plagiatem, byle fajnie się słuchało Czyżby puszczali ponownie nieodżałowaną "Balladę o lekkim zabarwieniu..."? Nie, aż tak nie szaleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.