Ciastkorz Napisano 31 Lipca 2006 Napisano 31 Lipca 2006 Rozważam wymiane kiery w moim Biku i tu kieruje do Was pytanie. Czy kierownica GID Rise Light to dobra kiera ? Na forum nie znalazlem opini na jej temat a szukam juz 2 dni. W necie tez jej nie znalazlem. Wiem tylko ze jest montowana w Ghostach (kolega ma i wlasnie od niego te kiere chce kupic) Serdecznie dziekuje za kazdy post Pozdrower
Gość goldie Napisano 31 Lipca 2006 Napisano 31 Lipca 2006 ja mam Ghosta i mam ta kiere - jakos specjalnie mi nie przeszkadza - dobrze mi sie na niej jeździ - tylko montaz akcesoriow na niej wymaga pomyslunku - bo jest gieta i na srodku kolo mostka staje sie grubsza - poza tym - spoko. Mam 186 wzrostu - w barak nie jestem koksem i jak dla mnie - na szerokosc okej - nie wiem do czego tobie jest potrzebna
Ciastkorz Napisano 31 Lipca 2006 Autor Napisano 31 Lipca 2006 No mnie jest potrzebna do normalnej jazdy. Na mojej prostej mi sie jakos zle jezdzi i wlasnie mam okazje kupic ta kiera. Slyszalem ze jak ma sie gieta to jest lepsza kontola nad bikem. Skakac nie skacze ale kontrola sie przyda Dzieki za odp. Moze jeszcze ktos sie wypowie ??
renko Napisano 3 Sierpnia 2006 Napisano 3 Sierpnia 2006 ja na niej jezdzilem przez miesiac. dla mnie byla za szeroka. ma chyba 63 cm z tego, co pamietam. skrocenie nie wchodzilo w gre z powodu giecia. no i byl to pretekst do zmiany na prosta;] 58 cm i jest idealnie. swoja sprzedalem za 25 zl w stanie idealnym. wiecej nie jest warta imho. sprzedwalem kumplowi, wiec wycenilem uczciwie. wiecej bym nie zdzieral i wiecej bym za nia nie dal. aha. kumpel jest wezszy ode mnie w barach i na niej jezdzi. jest bardzo zadowolony. jest tez dosc lekka jak na gieta.
Ciastkorz Napisano 8 Sierpnia 2006 Autor Napisano 8 Sierpnia 2006 No wlasnie ja jezdze na prostej 58 cm i jezdzi sie srednio. Niewiem jezdzilem na od brata gietej ( taka sama szerokosc jak tej GID ) i jezdzilo mi sie bdb. Niewiem dzisiaj moze z bratem wymienimy ja bo jakos ostatnio zbytnio czasu nie mam
Gość goldie Napisano 24 Sierpnia 2006 Napisano 24 Sierpnia 2006 a ja kurde chyba zmienie na wieksza - cos sie wkurzylem ostatnio przy jakims podjezdzie ze mam za wasko... a moze to tylko taki jednorazowy dyskomfort...
Ciastkorz Napisano 26 Sierpnia 2006 Autor Napisano 26 Sierpnia 2006 Jaa jezdzilem na niej i niestety .... jest dla mnie za szeroka ;/;/ i zalozylem stara 580mm Zle sie na niej czulem nie moglem rozwinac predkosci i jakos mialem mala kontrole nad bikem ;/ Ja w barach jestem malutki wiec ona byla za szeroka ;/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.